Een verzuurd lichaam kan de stofwisseling drastisch verstoren, met alle vervelende gevolgen van dien. Hoe minder zuur, hoe beter het lichaam functioneert; dus tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak. Daarom geeft Story vijf potjes weg Alka Mineralen!

Het beperken van stress, roken, ongezond eten, medicijngebruik en overmatige spierbelasting is fantastisch, maar niet altijd voldoende. Hoewel mineralen slechts 4% van ons lichaam vormen, is dat relatief kleine aandeel een essentiële buffer voor gezondheid en tegen verzuring. Het nieuwe Alka® Mineralen bevat naast zeewier en biologische grassen ook belangrijke mineralen, waaronder de immuunversterkers zink, koper en selenium. Kijk voor alle informatie op alka.nl

Article continues after the ad

Winnen?

Wil jij kans maken op een van de vijf potjes Alka Mineralen? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Beeld: Alka Mineralen
Dit artikel komt uit Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.