Een op de acht Nederlanders heeft weleens last van een kalknagel en het overgrote deel van de vrouwen grijpt dan naar nagellak om die lelijke nagel te verbergen. Maar dat is geen goed idee. Daarom geeft Story vijf nagelverzorgingsets van Nailner Active Cover weg!

Nagels afgedekt met een laagje lak kunnen niet ademen, waardoor de infectie alleen maar erger wordt. Gelukkig is er Nailner Active Cover, de kalknagelbehandeling én ademende nagellak inéén. En die is nu ook verkrijgbaar in de nieuwe kleur Coral Red. Met één laklaagje per dag hebt u meteen weer mooie nagels, zonder dat iemand ziet dat u met een behandeling bezig bent. Elke set bestaat uit een flesje Nailner Active Cover en een flesje ademende nagellak in dezelfde kleur.  Kijk voor alle informatie op nailner.nl.

Article continues after the ad

Winnen?

Wil jij kans maken op een van de vijf nagelverzorgingsets van Nailner Active Cover? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Beeld: Nailner

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 19 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.