Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van cannabidiol (CBD) op het menselijk lichaam en gebleken is dat velen baat hebben bij het gebruik van cannabisolie tegen verschillende kwalen. Story geeft vijf flesjes van deze CBD-olie weg! 

Zo wordt dit natuurlijke product gebruikt om rustiger te worden of beter te kunnen slapen. De producten van GrandeCure bevatten níet het stofje THC (waar je ‘high’ van kan worden en verslaafd aan kan raken), maar zijn wél vervaardigd uit biologisch geteelde, EU-gecertificeerde, hennep van de hoogste kwaliteit. Alle overbodige wassen zijn verwijderd in het laboratorium, waarmee de veiligheid en effectiviteit van deze olie is gegarandeerd. Kijk voor informatie op: grandecure.com

Article continues after the ad

Winnen?

Wil jij kans maken op een van de vijf flesjes CBD-olie van GrandeCure? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Beeld: GrandeCure

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 17 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.