Story mag vijf exemplaren van Kruip nooit achter een geranium van voormalig Het Parool-hoofdredacteur Barbara van Beukering weggeven. Naast Noraly Beyer zijn daarin onder anderen Hedy d'Ancona, Marjan Berk, Neelie Kroes, Ans Markus, Wouke van Scherrenburg, Gerdi Verbeet en Olga Zuiderhoek geïnterviewd over oud worden zonder het te zijn. Hoe is de vrouw van boven de vijftig veranderd de afgelopen honderd jaar? Hoe kun je met die kennis een leuk (én gezond, sociaal, geestig, geliefd, slim en mooi) oud mens worden? Het boek Kruip nooit achter een geranium (209 pagina's, winkelwaarde €19,99) is uitgegeven door Spectrum. 

Story geeft 5 exemplaren weg! Vul snel het winformulier in om kans te maken.

 

 

Zou u ook wel wakker willen worden met mooi golvend haar? Charry Bleijswijk-van Bohemen droomde er al jaren over. Maar opeens kreeg ze een geweldig idee. Ze klopte aan bij haaraccessoires-fabrikant Zenner en amper een jaar later ging haar droom in vervulling: drie maten zachte imitatiewollen krullers waarmee u kunt slapen. Het materiaal is zeer zacht en absorbeert het vocht van uw handdoekdroge haar. De volgende ochtend wordt u wakker met een bos prachtige krullen.

Story geeft zes setjes van deze Only Charry-krullers weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor deStory-nieuwsbrief.


Dit heerlijke, dikke vakantieboek met de titel In naam van de vader van auteur Linda Jansma, gaat over de Larense advocatenfamilie Van Foreest bij wie het behoorlijk rommelt. Advocaat Francis van Foreest begaat een grote fout die hij voor iedereen verborgen moet houden. Zijn vrouw Renee begint een affaire met haar zwager. En tot overmaat van ramp raakt hun zoon Ties betrokken bij een drugsdeal. Stevent de familie Van Foreest af op de ondergang of zijn ze geraffineerd genoeg om alle schandalen te overleven? Story geeft drie exemplaren weg van dit ongelooflijk spannende en superdikke boek. 

Kans maken? Vul snel het winformulier in.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.