Story mag vijf exemplaren van Kruip nooit achter een geranium van voormalig Het Parool-hoofdredacteur Barbara van Beukering weggeven. Naast Noraly Beyer zijn daarin onder anderen Hedy d'Ancona, Marjan Berk, Neelie Kroes, Ans Markus, Wouke van Scherrenburg, Gerdi Verbeet en Olga Zuiderhoek geïnterviewd over oud worden zonder het te zijn. Hoe is de vrouw van boven de vijftig veranderd de afgelopen honderd jaar? Hoe kun je met die kennis een leuk (én gezond, sociaal, geestig, geliefd, slim en mooi) oud mens worden? Het boek Kruip nooit achter een geranium (209 pagina's, winkelwaarde €19,99) is uitgegeven door Spectrum. 

Story geeft 5 exemplaren weg! Vul snel het winformulier in om kans te maken.

 

 

Dit prachtige klassieke cocktailjurkje van Joseph Ribkoff heeft een off shoulder, rechte hals en een ritssluiting aan de achterkant. De japon heeft een mooie A-lijn rok met bloemenprint en zakken aan de zijkant. Kijk voor meer informatie op: www.josephribkoff.com. Story geeft deze schitterende japon ter waarde van € 349,- weg!

Kans maken? Vul dan snel het winformulier in. Met de winnaar wordt contact opgenomen over de maat.

Geef uw slaapkamer een lichte, frisse lente make-over met een Vandyck dekbedovertrek. De Purity-uitvoering in de kleur sepia pink heeft een bovenzijde van 100% linnen. De onderzijde is van zeer soepel en fijngeweven percalkatoen, dat heerlijk zacht aanvoelt. De natuurlijke kreuk van het linnen zorgt voor een stoere look en de zachtroze kleur heeft een rustgevend effect. Story geeft één dekbedovertrek weg! Kijk voor de totale collectie op: vandyck.nl.

Kans maken op dit dekbedovertrek? Vul snel het winformulier in. Met de winnaar wordt contact opgenomen wat betreft de maat.