Inhoud van het boek

Na een moeilijke periode in hun huwelijk willen Julia en haar man Luuc een nieuwe start maken. Als Luuc een Frans kasteel kan kopen met een grote olijfboomgaard, vertrekken ze naar de Provence om beautyvakanties te organiseren. Dan wordt in het kasteel een lijk van een jonge vrouw ontdekt.

Story geeft vijf exemplaren van Chateau de Provence van schrijfster Marelle Boersma à € 17,95 weg! Vul snel het winformulier in om kans te maken. 

Dit prachtige klassieke cocktailjurkje van Joseph Ribkoff heeft een off shoulder, rechte hals en een ritssluiting aan de achterkant. De japon heeft een mooie A-lijn rok met bloemenprint en zakken aan de zijkant. Kijk voor meer informatie op: www.josephribkoff.com. Story geeft deze schitterende japon ter waarde van € 349,- weg!

Kans maken? Vul dan snel het winformulier in. Met de winnaar wordt contact opgenomen over de maat.

Geef uw slaapkamer een lichte, frisse lente make-over met een Vandyck dekbedovertrek. De Purity-uitvoering in de kleur sepia pink heeft een bovenzijde van 100% linnen. De onderzijde is van zeer soepel en fijngeweven percalkatoen, dat heerlijk zacht aanvoelt. De natuurlijke kreuk van het linnen zorgt voor een stoere look en de zachtroze kleur heeft een rustgevend effect. Story geeft één dekbedovertrek weg! Kijk voor de totale collectie op: vandyck.nl.

Kans maken op dit dekbedovertrek? Vul snel het winformulier in. Met de winnaar wordt contact opgenomen wat betreft de maat.