Het boek Onderuitgehaald gaat over het gezin Fortuin (vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid) dat verschillende zware stormen moet doorstaan als Fokke’s tweede vrouw verdrinkt in het zwembad bij hun vakantiehuis. Ze maken de afspraak te zwijgen over de ware toedracht van het ongeluk. Zeven jaar na die verschrikkelijke nacht wordt duidelijk dat iemand het geheim wil openbaren, ongeacht welke prijs daarvoor betaald moet worden... (crimecompagnie.nl).

Story mag vijf exemplaren van het boek Onderuitgehaald (à € 19,95) weggeven! Vul het winformulier in en maak kans!

De bioscoopfilm I, Tonya vertelt het waargebeurde verhaal over kunstschaatsster Tonya Harding; een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie, en haar goedkope outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld. Omringd door fanaten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse schandalen is plots in de maak...

Story geeft 5 x 2 vrijkaartjes à € 11,- voor de bioscoopfilm I, Tonya weg! Ga snel naar het winformulier en maak kans.

 

 

Iemand verrassen met Valentijn? Je partner of een goede vriendin zal zeker blij zijn met heerlijke chocolade. En het leuke is dat je eventueel op de verpakking een bijzondere foto van jullie kan laten afdrukken. Kies uit chocolade van o.a Merci, Australian en Leonidas.

Story mag 10 lezers blij maken met een tegoedcode van €30,- waarmee je de chocolade kunt bestellen. Ook kun je optioneel een Valentijnskaart meesturen om de verrassing compleet te maken.

Winnen?

Kans maken op deze lekkere prijs? Vul het winformulier in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.