Nog op zoek naar een boek? Story mag 3x het boek Elizabeth & Margarethet weggeven. 

Andrew Morton, de auteur van de biografieDiana, haar eigenverhaal, vertelt in Elizabeth & Margaret het verhaal van twee koninklijke zussen die ondanks alles tot elkaar veroordeeld waren. Hun relatie wordt door de jaren heen beschreven, van hun idyllische jeugdjaren tot de verschillende levenspaden die ze na Elizabeths kroning tot Elizabeth II bewandelen. De schrijver biedt een unieke kijk op deze zo verschillende zussen en de impact die ze hebben gehad op het koninkrijk en de koninklijke familie, en hoe deze is veranderd gedurende de twintigste eeuw.  

Article continues after the ad

Winnen? 

Story geeft drie boeken weg! Stuur een kaartje naar Story, Postbus 1780, 2130 JD Hoofddorp o.v.v. boek Elizabeth & Margaret. Of ga naar de website 
story.nl/winnen en vul het winformulier in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.