Het Borstkankerhandboek door Anna van Wittenberghe is een toegankelijke gids voor ingewikkelde materie. Story geeft drie boeken weg!

Elke dag krijgen meer dan 46 mensen in Nederland de diagnose borstkanker. Zij willen allemaal hetzelfde: antwoorden op alle vragen die op ze afkomen. Dat geldt ook voor hun gezin, familie, vrienden en werkgevers. Want borstkanker is niet alleen een nare ziekte, er zit ook een onbe-kende wereld omheen waar je ineens mee te maken krijgt. Of dat nu gaat over de ziekte zelf, lichaam en geest, werk, pijn, relaties, angst, ontspanning of hulp. Anna kon na haar diagnose al die antwoorden nergens in een boek vinden dus schreef ze het zelf (Noblesse Uitgevers).

Article continues after the ad

Winnen?

Wil jij kans maken op een van de drie Het Borstkankerhandboek door Anna van Wittenberghe? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 22 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.