Biotona MCT olie is een neutrale kokosolie die perfect in het dieet past van mensen die willen afvallen of die geen koolhydraten willen eten. Story geeft drie flesjes MCT olie weg! 

Normale kokosolie heeft een vaste structuur en wordt pas vloeibaar bij een temperatuur vanaf 30 °C. MCT olie is dat deel van kokosolie dat vloeibaar blijft bij kamertemperatuur en daardoor makkelijk te gebruiken is. Maar het grote voordeel is dat deze olie ervoor zorgt dat je lang een verzadigd gevoel hebt, waardoor je minder de neiging hebt tot snacken. Gebruik de spijsolie in smoothies, sappen en shakes, maar hij is ook ideaal voor op de salade. Kijk voor meer informatie op: hollandandbarrett.nl.

Article continues after the ad

Winnen?

Wil jij kans maken op een van de drie flesjes kokosolie van Biotona ? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kun je het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Beeld: Biotona

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 21 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.