De lekkere vezelsiroop Greensweet Stevia Gold heeft vier nieuwe varianten in de smaken Vanille, Caramel, Choco en Gember. Story geeft twee sets van vier siropen weg!

Uniek aan de siropen is dat ze net zo zoet zijn als honing, maar ze bevatten slechts de helft van het aantal calorieën. Deze heerlijke siropen zijn daarom een gezonde en slanke keuze als je wilt blijven genieten van siroop op pannenkoeken, ijs, yoghurt of oosterse recepten. Voor alle informatie kijk je op: greensweet-stevia.nl

Article continues after the ad

Winnen?

Wil jij kans maken op een van de twee pakketten gezonde vezelsiropen van Greensweet Stevia Gold? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Beeld: Greensweet Stevia

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.