Deze prachtige Otazu giftbox is het ultieme cadeau voor uw beste vriendin, uw moeder of misschien wel voor uzelf!

De giftbox bevat een luxe, zwarte clutch met twee mini-pins van Swarovski-kristallen en als klap op de vuurpijl een schitterende 4-in-1 broche, die u ook als ketting, choker of armband kunt dragen. Deze multifunctionele broche, een exclusief Otazu ontwerp, is ingelegd met Jet-, Black Diamond-, Crystal Golden Shadow- en Crystal Ivory Creamkristallen van Swarovski. Bovendien is het sieraad afgewerkt met 24-karaat goud. Zodra je het draagt, merk je dat zelfs de meest eenvoudige outfit er zeer speciaal door wordt. Kijk voor alle informatie op: rodrigootazu.com. Story geeft twee van deze schitterende giftboxen weg!

Kortingscode

Naast een gratis giftbox mogen wij jullie ook verblijden met een kortingcode. Gebruik deze code en krijg 40% korting op rodrigootazu.com (niet geldig in combinatie met kortingscodes, sale of korting op verzendkosten).

Kortingscode: OTAZU40

Article continues after the ad

Winnen

Wilt u kans maken? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.