Deze prachtige Otazu giftbox is het ultieme cadeau voor uw beste vriendin, uw moeder of misschien wel voor uzelf!

De giftbox bevat een luxe, zwarte clutch met twee mini-pins van Swarovski-kristallen en als klap op de vuurpijl een schitterende 4-in-1 broche, die u ook als ketting, choker of armband kunt dragen. Deze multifunctionele broche, een exclusief Otazu ontwerp, is ingelegd met Jet-, Black Diamond-, Crystal Golden Shadow- en Crystal Ivory Creamkristallen van Swarovski. Bovendien is het sieraad afgewerkt met 24-karaat goud. Zodra je het draagt, merk je dat zelfs de meest eenvoudige outfit er zeer speciaal door wordt. Kijk voor alle informatie op: rodrigootazu.com. Story geeft twee van deze schitterende giftboxen weg!

Article continues after the ad

Kortingscode

Naast een gratis giftbox mogen wij jullie ook verblijden met een kortingcode. Gebruik deze code en krijg 40% korting op rodrigootazu.com (niet geldig in combinatie met kortingscodes, sale of korting op verzendkosten).

Kortingscode: OTAZU40

Winnen

Wilt u kans maken? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.