Een stralende, mooie en vooral gezonde huid begint bij een consequente dagelijkse reiniging zowel ’s ochtends als ‘s avonds. Daarom geeft Story twee sets met vier Louis Widmer 100% vegan dermatologische reinigingsproducten weg!

Zeker nu, met het veelvuldig dragen van mondmaskers, is een zorgvuldige reiniging extra onmisbaar om uw huid goed schoon, fris en zuiver te houden. Louis Widmer biedt hiervoor een 100% vegan reinigingsmelk, tonic, peeling en waterproof oog-make-upreiniger die de huid op een zeer milde wijze reinigen, verzachten en verzorgen. Voor meer informatie kijkt u op: louis-widmer.com

Winnen?

Wil jij kans maken op een van de twee sets reinigingsproducten van Louis Widmer? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Article continues after the ad

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Beeld: Louis Widmer
Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.