Een nieuwe baan, een nieuw huis en een nieuw leven: net als Carmen samen met haar man een goede basis heeft gelegd voor hun gezamenlijke toekomst en ze in verwachting raakt, krijgt haar man een ongeluk en overlijdt. Carmen probeert, omdat ze niet anders kan, haar leven in haar eentje op de rit te krijgen en bevalt van het kindje. Op de achtergrond is echter altijd iemand aanwezig; een jeugdliefde van Carmen. Zij wil niks van hem weten, maar hij wel álles van haar... Auteur José Vriens heeft tientallen familieromans geschreven (zomerenkeuning.nl).

Winnen?

Story mag tien exemplaren van deze roman Morgen is alles anders à €16,99 weggeven! Vul het winformulier in en maak kans. 

Waan u in een sprookje van 1001 nacht en geniet van de magische sfeer die deze filigrain-lamp aan uw huis geeft.

Hij is te koop voor € 89,95 bij Merel in Wonderland (specialist op het gebied van woondecoratie in Oosterse stijl) in o.a. zwart/goud en wit/goud (kijk op merelinwonderland.nl/lampen/filigrain voor alle uitvoeringen). Maar Story geeft er ook één weg! Vul snel hier het winformulier in en maak kans. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Vandaag komt het nieuwste boek van romanschrijver Sally Rooney uit. Story mag acht exemplaren van Normale mensen – ter waarde van € 20,99 – weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Over het boek

Normale mensen van Sally Rooney is de opvolger van haar veelgeprezen debuutroman Gesprekken met vrienden. In Normale mensen vertelt Sally Rooney de liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell. Beiden groeien op in hetzelfde stadje in landelijk Ierland, waar hun verschillende werelden nauwelijks overlappen. Ze ontmoeten elkaar alleen wanneer de moeder van Connell het huis van Marianne schoonmaakt. Als ze beiden naar het prestigieuze Trinity College in Dublin gaan, blijkt op die universiteit dat zich door de jaren heen een diepe band heeft gevormd. ‘Normale mensen’ van Sally Rooney is een verhaal over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben, en het groeiende besef daarvan naarmate de jaren verstrijken. Een intense roman die je je eigen liefdes laat herbeleven.

Winnen?

Wil je kans maken op het boek? Klik hier om het winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.