Jezelf verrassen, of iemand een cadeau doen tijdens de feestdagen? Je kunt kans maken om een heerlijke wijn uit te kiezen van Greetz. Want wat is kerst zonder kerstwijnen? 

Story mag 10 tegoedcodes met een waarde van € 30,- weggeven. Je kunt jezelf dus verrassen, maar ook de wijn cadeau doen aan iemand anders: door deze direct naar iemand anders te versturen, of door deze thuis te laten bezorgen en vervolgens persoonlijk aan iemand te geven.

Winnen?

Vul het winformulier in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Bent u niet de gelukkige winnaar dan kunt u hier het assortiment wijnen bekijken waar je uit kunt kiezen.

Nokian Footwear introduceert een iconische regenlaars, met de grappige naam Hai, in een aantal frisse voorjaarskleuren. Deze kwaliteitslaars heeft een heerlijk voetbed dat gemaakt is om snel en soepel te kunnen bewegen. Maar het oog wil ook wat. Daarom zorgen deze street fashion boots ervoor dat waar u ook bent (op een festival, in het bos, in de stad of langs het voetbalveld) u er altijd goed uitziet! Story geeft twee paar regenlaarzen à € 69,- weg! Nokianfootwear.com

Story geeft 2x hippe regenlaarzen van Nokian Footwear weg! Ga snel naar het winformulier en maak kans.

De bioscoopfilm I, Tonya vertelt het waargebeurde verhaal over kunstschaatsster Tonya Harding; een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie, en haar goedkope outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld. Omringd door fanaten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse schandalen is plots in de maak...

Story geeft 5 x 2 vrijkaartjes à € 11,- voor de bioscoopfilm I, Tonya weg! Ga snel naar het winformulier en maak kans.