Met Super Sand kunnen kinderen schoon en veilig zandfiguren maken en haal je het plezier van zand in huis zonder de troep. Dit speciale zand is gemaakt van natuurlijke materialen die samen te kneden zijn en daardoor snel weer op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen. Speciaal voor Pasen introduceert Goliath de Super Sand Eggs, bestaande uit een gekleurd ei met daarin honderd gram magisch zand en een figuurtje. Er liggen drie varianten in de winkels: een konijntje, een kuikentje en een lammetje. Terwijl de ouders genieten van hun paasontbijt, kunnen de kinderen vrolijke paasdieren maken. De adviesprijs is €9,99 per ei (kijk ook op goliathgames.nl). Acht lezeressen kunnen drie van deze vrolijke eieren winnen.

Winnen? Vul HIER het formulier in en maak kans!


Het chique merk Prüne uit Argentinië (het geboorteland van koningin Máxima) staat bekend om haar zeer elegante en stijlvolle tassen. Ze zijn vakkundig gemaakt van de fijnste soorten leer. Deze prachtige handtas van glanzend lakleder in een roze/bruine kleur (inclusief riem om de tas over uw schouder te kunnen dragen), past bij zowel een stijlvolle als een sportieve outfit. Hij heeft ook een afsluitbaar vak aan de voorzijde. 

De tas is voor € 219,- te koop bij republicamoda.com. Maar Story geeft deze prachtige tas weg! Vul snel het winformulier in om kans te maken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Het stijlvolle merk Karigar heeft handgeweven, duurzame sjaals en capes van zachte hoogwaardige kwaliteit Merino-wol. Ideaal te combineren met elke outfit. Deze sjaal kan zowel in het voorjaar als in de zomer gedragen worden. De unieke combinatie van pasteltinten zorgt bovendien voor een tijdloze look. Kijk voor de totale collectie op: karigar.nl. Story geeft deze schitterende sjaal ter waarde van € 79,- weg!

Kans maken? Vul dan snel het winformulier in. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.