Wijnkoeler
Wijnkoeler

Wat is kerst zonder kerstwijnen? Maar het mooiste is natuurlijk als u die wijnen ook nog eens kunt serveren uit een schitterende en speciale wijnkoeler. Die kans heeft u nu!

Deze wijnkoeler (design La Fraîcheur, winnaar van de innovatieprijs op de Horecava) is niet zomaar een koeler. Wat maakt hem dan zo bijzonder? De werking is uniek maar eenvoudig: u vult de ijskamer en door de enorme geleiding is de koeler na twee minuten ijskoud. De fles blijft droog en minimaal drie uur op het gewenste temperatuur.

Winnen?

Story geeft deze coole wijnkoeler én drie heerlijke kerstwijnen met een totaalwaarde van €102,50 weg! Bent u niet de gelukkige winnaar dan kunt u als Story-lezer de koeler (incl. wijnen) voor een speciale prijs (€65,-) bestellen.

Vul het winformulier in en maak kans!

De bioscoopfilm I, Tonya vertelt het waargebeurde verhaal over kunstschaatsster Tonya Harding; een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie, en haar goedkope outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld. Omringd door fanaten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse schandalen is plots in de maak...

Story geeft 5 x 2 vrijkaartjes à € 11,- voor de bioscoopfilm I, Tonya weg! Ga snel naar het winformulier en maak kans.

 

 

Iemand verrassen met Valentijn? Je partner of een goede vriendin zal zeker blij zijn met heerlijke chocolade. En het leuke is dat je eventueel op de verpakking een bijzondere foto van jullie kan laten afdrukken. Kies uit chocolade van o.a Merci, Australian en Leonidas.

Story mag 10 lezers blij maken met een tegoedcode van €30,- waarmee je de chocolade kunt bestellen. Ook kun je optioneel een Valentijnskaart meesturen om de verrassing compleet te maken.

Winnen?

Kans maken op deze lekkere prijs? Vul het winformulier in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.