Wijnkoeler
Wijnkoeler

Wat is kerst zonder kerstwijnen? Maar het mooiste is natuurlijk als u die wijnen ook nog eens kunt serveren uit een schitterende en speciale wijnkoeler. Die kans heeft u nu!

Deze wijnkoeler (design La Fraîcheur, winnaar van de innovatieprijs op de Horecava) is niet zomaar een koeler. Wat maakt hem dan zo bijzonder? De werking is uniek maar eenvoudig: u vult de ijskamer en door de enorme geleiding is de koeler na twee minuten ijskoud. De fles blijft droog en minimaal drie uur op het gewenste temperatuur.

Winnen?

Story geeft deze coole wijnkoeler én drie heerlijke kerstwijnen met een totaalwaarde van €102,50 weg! Bent u niet de gelukkige winnaar dan kunt u als Story-lezer de koeler (incl. wijnen) voor een speciale prijs (€65,-) bestellen.

Vul het winformulier in en maak kans!

De feestdagen staan voor de deur, geen beter moment om je vrienden, ouders of een collega eens extra te bedanken voor het feit dat ze er altijd voor je zijn! Merci vormt hét ideale bedankje voor grote maar ook kleine momenten. Story mag 10x speciale Merci pakketten weggeven. 

In alle soorten en maten

De pakketten waar je kans op maakt, bevatten verschillende chocolade producten van merci. Om je vingers bij op te eten!

Winnen?

Vind jij dat jij een merci pakket moet winnen omdat er iemand in je omgeving is die echt een bedankje verdient? Laat het ons weten via het invullen van het formulier hieronder en wie weet wordt er binnenkort zo’n overheerlijk merci chocoladepakket bij jou thuis bezorgd om jouw vrienden en familie mee te bedanken! Of om zelf van te genieten natuurlijk… Mocht je nog inspiratie zoeken om je merci bedankje persoonlijker te maken, op de website van merci kun je jouw eigen kerstcover ontwerpen! Klik hier om het winformulier in te vullen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


 

Deze Dare 2b Solaris sweater van modeontwerper Julien Macdonald (die immens populair is bij wereldsterren als Kim Kardashian, Beyoncé en Jennifer Lopez) is gemaakt van rekbare en sneldrogende iLUS Core-stof, met een ingestikt diamantpatroon aan de voorkant.

Op die manier slaat u dus twee vliegen in één klap: u ziet er stijlvol en trendy uit, maar dit ‘vest’ draagt ook nog eens zeer comfortabel. De consumentenadviesprijs is € 64,95. Ga voor meer informatie naar dare2b.com. Story geeft drie van deze heerlijke sweaters weg. Vul hier het winformulier in en maak kans! 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.