Attachment-1

Beauty Gallery biedt al jaren dé oplossing voor perfecte wenkbrauwen, sprankelende ogen en prachtige, volle lippen. En dat is permanent make-up! Beautyspecialisten Gonda Westenbrink en haar twee dochters Kim en Wendy zijn al meer dan tien jaar experts in het aanbrengen van deze vorm van make-up en hebben het ook in Nederland geïntroduceerd. Maar wanneer is permanent make-up een uitkomst?

  • Bij geen of weinig wenkbrauwen
  • Als u geen tijd of zin heeft om u op te maken
  • Wanneer u geen strakke liplijn heeft
  • Vollere lippen uw droom zijn
  • U optisch vollere wimpers zou willen
  • U veel aan sport doet
  • Wanneer u graag en veel naar de sauna of het strand gaat
  • Normale make-up allergische reacties bij u oproept.

Permanent make-up blijft 3 - 5 jaar mooi, daarna vervaagt het. Er wordt alleen gewerkt met natuurlijke pigmenten. Kortom; met permanente make-up bent u dag en nacht verzorgd. Story geeft drie permanent make-up behandelingen (naar keuze) met een totaalwaarde van €275,- weg!

Winnen? Vul HIER het formulier in en maak kans!

Nu de herfst om de hoek staat, zouden we allemaal graag nog even willen genieten van de laatste zonnestralen. En hoe kan dit beter dan met een buitenkleed? Story mag één keer een Martens buitenkleed ter waarde van €99,- weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Als we vrij zijn willen we genieten. En dat doen we het liefst buiten. Comfort wordt hierbij steeds belangrijker. Het LaDora buitenkleed speelt perfect op deze trend in. In no time verander je een saai, betonnen balkon of een ongezellige hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. Geef je tuinset, loungehoek of serre de perfecte, luxe finishing touch!

LaDora biedt een innovatief, high-design geweven kleed. Door de gebruikte materialen, vinyl en een onderzijde van schuimrubber, is het kleed weersbestendig en kleur- en slijtvast. Weer of geen weer, het kleed kan gewoon buiten blijven liggen. Zo heb je altijd een aangeklede tuin! De maten van het kleed zijn 183 x 275.

Winnen?

Om kans te maken op dit mooie buitenkleed in de kleur Corali, moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Succes! 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Droomt u ook van mooie, lange wimpers? RevitaLash staat bekend om het wimperserum, dat wimpers intensief verzorgt en beschermt tegen broosheid en breekbaarheid. Na enkele weken zijn uw wimpers niet alleen gezonder, maar ook een stuk dikker en langer.

Het product is bedacht door een oogarts, dus zeker veilig voor uw ogen. In dit mooie pakket zit het bekende wimperserum, de volumizing primer én een mascara. Zo krijgt u echte Bambi-eyes! Meer info: esthetichealth.nl. Story geeft vier verzorgingssets voor uw ogen weg! 

Story geeft vier setjes van deze Only Charry-krullers weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.