More content below the advertising
Attachment-1

Beauty Gallery biedt al jaren dé oplossing voor perfecte wenkbrauwen, sprankelende ogen en prachtige, volle lippen. En dat is permanent make-up! Beautyspecialisten Gonda Westenbrink en haar twee dochters Kim en Wendy zijn al meer dan tien jaar experts in het aanbrengen van deze vorm van make-up en hebben het ook in Nederland geïntroduceerd. Maar wanneer is permanent make-up een uitkomst?

  • Bij geen of weinig wenkbrauwen
  • Als u geen tijd of zin heeft om u op te maken
  • Wanneer u geen strakke liplijn heeft
  • Vollere lippen uw droom zijn
  • U optisch vollere wimpers zou willen
  • U veel aan sport doet
  • Wanneer u graag en veel naar de sauna of het strand gaat
  • Normale make-up allergische reacties bij u oproept.

Permanent make-up blijft 3 - 5 jaar mooi, daarna vervaagt het. Er wordt alleen gewerkt met natuurlijke pigmenten. Kortom; met permanente make-up bent u dag en nacht verzorgd. Story geeft drie permanent make-up behandelingen (naar keuze) met een totaalwaarde van €275,- weg!

Winnen? Vul HIER het formulier in en maak kans!

Het Franse huidverzorgingsmerk SO’BiO étic maakt prachtige cosmeticaproducten op basis van fairtrade, biologische ingrediënten.

Speciaal voor de rijpere huid is de Précieux Argan- lijn ontwikkeld: producten op basis van arganolie en hyaluronzuur, die de elasticiteit van de huid verbeteren, haar hydrateren en helpen om rimpeltjes te voorkomen. Story geeft vijf verzorgingssets weg, bestaande uit een anti-aging daycream en een anti-aging nightgel, die bij het opbrengen verandert in een rijke, voedende olie. Deze twee heerlijk geurende crèmes helpen huidveroudering tegen te gaan en beschermen en voeden de huid. 

More content below the advertising

Vul hier het winformulier in om kans te maken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Zin om te dansen? Met Just Dance 2019 voor PlayStation 4, Xbox One of Nintendo Switch (waarde € 59,95) kun je bijna niet meer stoppen.

Just Dance 2019 bevat heel veel nieuwe hits en geeft suggesties op basis van de dansstijl van de speler. Maar u kunt ook calorieën eraf zweten in de Sweat Modus. En de kleinste dansers beleven veel lol met de Kids Modus. Voor meer informatie kijkt u op justdancegame.com. Story geeft drie games weg! Klik hier om het winformulier in te vullen en meld je aan voor de nieuwsbrief. 

More content below the advertising

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.