Toe aan verandering in de badkamer maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Pak het dan klein aan. Met verschillende accessoires kan je je badkamer al een hele andere uitstraling geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe toiletborstel, een nieuwe toiletrolhouder of misschien zelfs een nieuwe wasmand. Story helpt je hier een handje bij. Heb jij namelijk al gekeken naar de nieuwe accessoires lijn van Philippe Starck voor Duravit?

In 1994 bracht Philippe Starck, in samenwerking met Duravit, Starck 1 op de markt. Een mijlpaal in de badkamergeschiedenis en het begin van complete badkamerseries. Nu 25 jaar later zijn ze terug en het was het wachten meer dan waard. Samen met Philippe Starck komt Duravit weer met een nieuwe accessoireslijn voor in de badkamer, de Starck T. En Story mag uit deze collectie een chique mat zwarte toiletborstel weggeven.

Article continues after the ad

 

Winnen

Wil jij kans maken op deze chique toiletborstel? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en wie weet staat die straks bij jou naast het toilet te schitteren.