Ken jij iemand die door Corona dit jaar niet op vakantie gaat? Om hem of haar toch een beetje dat vakantiegevoel te geven, geven wij in samenwerking met Greetz 6 flessen wijn weg. Op de website kun je onder andere Franse, Spaanse en Duitse wijnen vinden. Heerlijk om even van te genieten in de tuin of op het balkon. En een leuk cadeau om te geven én te ontvangen.

Winnen

Wil jij één van de Greetz tegoedcodes van €30,- winnen? Vul dan het onderstaande winformulier in en schrijf je in voor de Story nieuwsbrief. De winnaars kunnen wijn bezorgen op hun eigen woonadres of de fles als cadeau naar iemand sturen ter verrassing, voorbeeld in combinatie met een Zomaar kaartje. Doe mee en maak kans!

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Article continues after the ad