De populaire BNN serie Tessa vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder en lerares, maar niet zomaar een. Tessa is een stoere, politiek incorrecte docent, die voor haar leerlingen alles overheeft, maar van haar privéleven een puinhoop maakt. Thekla Reuten (Overspel) schittert in de rol van de stoere Tessa. Lies Visschedijk (Gooische Vrouwen), Guido Pollemans (Overspel) en Esmée van Kampen (Lieve Céline) zijn te zien als haar collega's op school. Niels Gomperts (Penoza), Stefanie van Leersum (Celblok H) en Joes Brauers (Oorlogsgeheimen) spelen de drie kinderen van Tessa. Dit volledige eerste seizoen van Tessa is op dvd verkrijgbaar. Story geeft zeven dvd's van €19,99 per stuk weg.

Wilt u kans maken? Vul dan hier het formulier in!


De feestdagen staan voor de deur, geen beter moment om je vrienden, ouders of een collega eens extra te bedanken voor het feit dat ze er altijd voor je zijn! Merci vormt hét ideale bedankje voor grote maar ook kleine momenten. Story mag 10x speciale Merci pakketten weggeven. 

In alle soorten en maten

De pakketten waar je kans op maakt, bevatten verschillende chocolade producten van merci. Om je vingers bij op te eten!

Winnen?

Vind jij dat jij een merci pakket moet winnen omdat er iemand in je omgeving is die echt een bedankje verdient? Laat het ons weten via het invullen van het formulier hieronder en wie weet wordt er binnenkort zo’n overheerlijk merci chocoladepakket bij jou thuis bezorgd om jouw vrienden en familie mee te bedanken! Of om zelf van te genieten natuurlijk… Mocht je nog inspiratie zoeken om je merci bedankje persoonlijker te maken, op de website van merci kun je jouw eigen kerstcover ontwerpen! Klik hier om het winformulier in te vullen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


 

Deze Dare 2b Solaris sweater van modeontwerper Julien Macdonald (die immens populair is bij wereldsterren als Kim Kardashian, Beyoncé en Jennifer Lopez) is gemaakt van rekbare en sneldrogende iLUS Core-stof, met een ingestikt diamantpatroon aan de voorkant.

Op die manier slaat u dus twee vliegen in één klap: u ziet er stijlvol en trendy uit, maar dit ‘vest’ draagt ook nog eens zeer comfortabel. De consumentenadviesprijs is € 64,95. Ga voor meer informatie naar dare2b.com. Story geeft drie van deze heerlijke sweaters weg. Vul hier het winformulier in en maak kans! 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.