De populaire BNN serie Tessa vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder en lerares, maar niet zomaar een. Tessa is een stoere, politiek incorrecte docent, die voor haar leerlingen alles overheeft, maar van haar privéleven een puinhoop maakt. Thekla Reuten (Overspel) schittert in de rol van de stoere Tessa. Lies Visschedijk (Gooische Vrouwen), Guido Pollemans (Overspel) en Esmée van Kampen (Lieve Céline) zijn te zien als haar collega's op school. Niels Gomperts (Penoza), Stefanie van Leersum (Celblok H) en Joes Brauers (Oorlogsgeheimen) spelen de drie kinderen van Tessa. Dit volledige eerste seizoen van Tessa is op dvd verkrijgbaar. Story geeft zeven dvd's van €19,99 per stuk weg.

Wilt u kans maken? Vul dan hier het formulier in!


Het cosmeticamerk Grahams is tot stand gekomen toen de Australische bouwvakker Geoff Grahams niet langer kon aanzien dat zijn zoontje ondraaglijke last van eczeem en jeuk had. Geoff besloot ten einde raad om zelf een middel uit te vinden. Zijn uitgangspunten waren: natuurlijke ingrediënten, effectief en vrij van schadelijke stoffen. Nu, vijftien jaar later, is deze totale skincare lijn een wereldwijd succes in de strijd tegen huidklachten!

Story geeft drie sets à € 40,- (bestaande uit een anti-aging dag- en nachtcrème) weg! 

Kans maken? Vul snel het winformulier in.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


De Grixx Activity Tracker is een stijlvol horloge waarop u in één oogopslag uw sportprestaties afleest. Hij meet uw dagelijks verbruikte calorieën en telt het aantal stappen en de afstand die u hebt afgelegd. En de tracker houdt zelfs uw slaappatroon in de gaten. Op de display kunt u bovendien uw inkomende telefoonoproepen en berichten zien. Consumentenadviesprijs € 29,99. Ga voor meer informatie naar grixx.eu. Story geeft drie van deze slimme horloges weg! 

Kans maken? Vul snel het winformulier in.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.