In het tweede seizoen van de populaire serie Heer & Meester kruipt Daan Schuurmans opnieuw in de huid van de zeer welgestelde, charismatische Valentijn Rixtus Bentinck die als baby te vondeling gelegd werd bij een katholiek internaat. In zijn wiegje lag een indrukwekkend legaat met een gedetailleerde richtlijn voor zijn opvoeding. Plus een regeling die hem voor de rest van zijn leven tot een bemiddeld en onafhankelijk man maakt. Ondanks zijn welgesteldheid steekt Valentijn graag zijn neus in diverse zaken als privédetective. Hij werkt samen met de aantrekkelijke Officier van Justitie Floor van Nijevelt Guljé, een rol van Sophie van Winden. Korte inhoud: Nadat Valentijn zijn eigen dood in scène heeft gezet aan het einde van het eerste seizoen, denkt hij eindelijk zijn moeder te hebben gevonden. Helaas blijkt de dame aan zijn graf niet te zijn wie hij hoopt. Hij is ook genoodzaakt zijn zoektocht naar zijn mysterieuze verleden voort te zetten. Het wordt hem echter niet gemakkelijk gemaakt... Samen met Leco (Hubert Fermin) en de mooie, no-nonsense Floor van Nijevelt Guljé weet Valentijn zaken op zijn charmante en controversiële wijze op te lossen. Story geeft zeven dvd's weg à €19,99 per stuk.

Winnen? Vul HIER het formulier in en maak kans!

Winactie 2
Winactie 2

Het chique merk Prüne uit Argentinië (het geboorteland van koningin Máxima) staat bekend om haar zeer elegante en stijlvolle tassen. Ze zijn vakkundig gemaakt van de fijnste soorten leer. Deze prachtige handtas van glanzend lakleder in een roze/bruine kleur (inclusief riem om de tas over uw schouder te kunnen dragen), past bij zowel een stijlvolle als een sportieve outfit. Hij heeft ook een afsluitbaar vak aan de voorzijde. 

De tas is voor € 219,- te koop bij republicamoda.com. Maar Story geeft deze prachtige tas weg! Vul snel het winformulier in om kans te maken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Het stijlvolle merk Karigar heeft handgeweven, duurzame sjaals en capes van zachte hoogwaardige kwaliteit Merino-wol. Ideaal te combineren met elke outfit. Deze sjaal kan zowel in het voorjaar als in de zomer gedragen worden. De unieke combinatie van pasteltinten zorgt bovendien voor een tijdloze look. Kijk voor de totale collectie op: karigar.nl. Story geeft deze schitterende sjaal ter waarde van € 79,- weg!

Kans maken? Vul dan snel het winformulier in. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.