In het tweede seizoen van de populaire serie Heer & Meester kruipt Daan Schuurmans opnieuw in de huid van de zeer welgestelde, charismatische Valentijn Rixtus Bentinck die als baby te vondeling gelegd werd bij een katholiek internaat. In zijn wiegje lag een indrukwekkend legaat met een gedetailleerde richtlijn voor zijn opvoeding. Plus een regeling die hem voor de rest van zijn leven tot een bemiddeld en onafhankelijk man maakt. Ondanks zijn welgesteldheid steekt Valentijn graag zijn neus in diverse zaken als privédetective. Hij werkt samen met de aantrekkelijke Officier van Justitie Floor van Nijevelt Guljé, een rol van Sophie van Winden. Korte inhoud: Nadat Valentijn zijn eigen dood in scène heeft gezet aan het einde van het eerste seizoen, denkt hij eindelijk zijn moeder te hebben gevonden. Helaas blijkt de dame aan zijn graf niet te zijn wie hij hoopt. Hij is ook genoodzaakt zijn zoektocht naar zijn mysterieuze verleden voort te zetten. Het wordt hem echter niet gemakkelijk gemaakt... Samen met Leco (Hubert Fermin) en de mooie, no-nonsense Floor van Nijevelt Guljé weet Valentijn zaken op zijn charmante en controversiële wijze op te lossen. Story geeft zeven dvd's weg à €19,99 per stuk.

Winnen? Vul HIER het formulier in en maak kans!

Winactie 2

Sta jij graag in de keuken en houd je van Oosterse gerechten? Maak van de maand oktober 'woktober' met de BK Wokarang. Zo kun je de lekkerste wokmaaltijden bereiden. Met wat groenten, vlees of vis kun jij al helemaal los gaan. Story mag vier BK Wokarangs ter waarde van €105 weggeven. Lees snel verder hoe je kans maakt.

De BK Wokarang is ideaal voor de moderne keuken. Deze wokpan heeft een komvormige rand waardoor je geen last meer hebt van stukjes groente en vlees die uit de pan vallen. Dat is een irritatie minder en hierdoor blijft je fornuis lekker schoon. De pan is van aluminium en heeft een diameter van 32 cm. De BK Wokarang is een echte toevoeging aan jouw pannencollectie! De winnaars krijgen bij de wokpan een Chinese wokspatel geleverd. 

Kans maken op een BK Wokarang? Vul dan snel het winformulier in. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Nu de herfst om de hoek staat, zouden we allemaal graag nog even willen genieten van de laatste zonnestralen. En hoe kan dit beter dan met een buitenkleed? Story mag één keer een Martens buitenkleed ter waarde van €99,- weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Als we vrij zijn willen we genieten. En dat doen we het liefst buiten. Comfort wordt hierbij steeds belangrijker. Het LaDora buitenkleed speelt perfect op deze trend in. In no time verander je een saai, betonnen balkon of een ongezellige hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. Geef je tuinset, loungehoek of serre de perfecte, luxe finishing touch!

LaDora biedt een innovatief, high-design geweven kleed. Door de gebruikte materialen, vinyl en een onderzijde van schuimrubber, is het kleed weersbestendig en kleur- en slijtvast. Weer of geen weer, het kleed kan gewoon buiten blijven liggen. Zo heb je altijd een aangeklede tuin! De maten van het kleed zijn 183 x 275.

Winnen?

Om kans te maken op dit mooie buitenkleed in de kleur Corali, moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Succes! 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.