Follow het leven van Mila in deze roman van Gaby Rasters. Dat leven is niet alleen ingewikkeld, maar ook herkenbaar en verslavend. Wanneer Mila haar goedlopende advocatenpraktijk verkoopt omdat haar man een baan in Frankrijk krijgt aangeboden, kan ze niet vermoeden dat het huisvrouwenbestaan zo vreselijk saai zal zijn. De kinderen zijn het grootste deel van de dag weg en van de gedroomde zonsondergangen met een wijntje op het terras komt het nauwelijks omdat Lucien het te druk heeft met zijn werk. Bovendien komt hier, zonder de afleiding van de drukke advocatuur, bij Mila steeds vaker het verdriet om hun overleden zoontje Liam naar boven. Mila zoekt haar toevlucht op internet. Daar onderhoudt ze contact met vriendinnen en bekenden in Nederland om de heimwee te verdrijven. Zo komt ze weer in contact met haar oude liefde Chris. Dat oude liefde niet roest, blijkt als ze steeds meer en persoonlijker met hem chat...

Winnen?

Story geeft 5 exemplaren van Follow (uitgeverij Z&K) weg.

Deze actie is inmiddels gesloten.

Zou u ook wel wakker willen worden met mooi golvend haar? Charry Bleijswijk-van Bohemen droomde er al jaren over. Maar opeens kreeg ze een geweldig idee. Ze klopte aan bij haaraccessoires-fabrikant Zenner en amper een jaar later ging haar droom in vervulling: drie maten zachte imitatiewollen krullers waarmee u kunt slapen. Het materiaal is zeer zacht en absorbeert het vocht van uw handdoekdroge haar. De volgende ochtend wordt u wakker met een bos prachtige krullen.

Story geeft zes setjes van deze Only Charry-krullers weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor deStory-nieuwsbrief.


Dit heerlijke, dikke vakantieboek met de titel In naam van de vader van auteur Linda Jansma, gaat over de Larense advocatenfamilie Van Foreest bij wie het behoorlijk rommelt. Advocaat Francis van Foreest begaat een grote fout die hij voor iedereen verborgen moet houden. Zijn vrouw Renee begint een affaire met haar zwager. En tot overmaat van ramp raakt hun zoon Ties betrokken bij een drugsdeal. Stevent de familie Van Foreest af op de ondergang of zijn ze geraffineerd genoeg om alle schandalen te overleven? Story geeft drie exemplaren weg van dit ongelooflijk spannende en superdikke boek. 

Kans maken? Vul snel het winformulier in.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.