Follow het leven van Mila in deze roman van Gaby Rasters. Dat leven is niet alleen ingewikkeld, maar ook herkenbaar en verslavend. Wanneer Mila haar goedlopende advocatenpraktijk verkoopt omdat haar man een baan in Frankrijk krijgt aangeboden, kan ze niet vermoeden dat het huisvrouwenbestaan zo vreselijk saai zal zijn. De kinderen zijn het grootste deel van de dag weg en van de gedroomde zonsondergangen met een wijntje op het terras komt het nauwelijks omdat Lucien het te druk heeft met zijn werk. Bovendien komt hier, zonder de afleiding van de drukke advocatuur, bij Mila steeds vaker het verdriet om hun overleden zoontje Liam naar boven. Mila zoekt haar toevlucht op internet. Daar onderhoudt ze contact met vriendinnen en bekenden in Nederland om de heimwee te verdrijven. Zo komt ze weer in contact met haar oude liefde Chris. Dat oude liefde niet roest, blijkt als ze steeds meer en persoonlijker met hem chat...

Winnen?

Story geeft 5 exemplaren van Follow (uitgeverij Z&K) weg.

Deze actie is inmiddels gesloten.

Vandaag komt het nieuwste boek van romanschrijver Sally Rooney uit. Story mag acht exemplaren van Normale mensen – ter waarde van € 20,99 – weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Over het boek

Normale mensen van Sally Rooney is de opvolger van haar veelgeprezen debuutroman Gesprekken met vrienden. In Normale mensen vertelt Sally Rooney de liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell. Beiden groeien op in hetzelfde stadje in landelijk Ierland, waar hun verschillende werelden nauwelijks overlappen. Ze ontmoeten elkaar alleen wanneer de moeder van Connell het huis van Marianne schoonmaakt. Als ze beiden naar het prestigieuze Trinity College in Dublin gaan, blijkt op die universiteit dat zich door de jaren heen een diepe band heeft gevormd. ‘Normale mensen’ van Sally Rooney is een verhaal over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben, en het groeiende besef daarvan naarmate de jaren verstrijken. Een intense roman die je je eigen liefdes laat herbeleven.

Winnen?

Wil je kans maken op het boek? Klik hier om het winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Met de Charcoal Toothpaste van Bloomr maakt u uw tanden op een natuurlijke manier witter. Het product is net zo makkelijk te gebruiken als een tandpasta en bevat daarnaast een frisse muntsmaak, uiteraard uit biologische munt.

Immers, alle producten van Bloomr zijn 100% natuurlijk! Hierdoor kunt u het ook dagelijks gebruiken. Story geeft vijf tubes à € 29,95 weg! 

Vul het winformulier in om kans te maken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.