Heb jij Frans Bauer altijd al willen ontmoeten? Twee Story-abonnees maken kans op een heuse meet & greet met de ongekend populaire volkszanger. 

Frans Bauer fans opgelet! Het Cirustheater in Scheveningen biedt twee abonnees van Story een letterlijke Tour de Frans aan op de dag dat Frans Bauer zijn concert geeft in dit prachtige theater. Reserveer maandag 12 maart 2018 vast in je agenda voor deze bijzondere dag. Je woont niet alleen zijn concert van Tour de Frans bij vanaf de eerste rang, maar zal hem ook ontmoeten! Er is alle tijd voor een praatje en een knuffel met de zanger, en je mag hem aan het einde van de show zelfs vergezellen op het podium.

Programma

17.30 uur Gasten worden ontvangen in het Le Cirque restaurant van het Circustheater en krijgen een 3-gangen 'Frans Bauer menu’ aangeboden
20:00 uur Show vanaf de 1ste rij
22:30 uur Namens het Circustheater mogen de winnaars Frans Bauer aan het einde van de show op het podium een grote bos bloemen aanbieden
23:00 uur Direct na afloop gaan de champagnekurken knallen en wordt er samen met Frans Bauer geproost

Article continues after the ad

Ben je verhinderd op 12 maart, maar wil je wel zijn theatertour Tour de Frans bijwonen? Door een kaartje voor Tour de Frans te kopen, draag je ook een steentje bij. Van iedere verkochte kaart gaat €2,50 naar KWF Kankerbestrijding. Klik hier voor alle tourdata.

Meet & greet winnen?

Je wint twee toegangskaarten (voor jou en een vriend(in)) tot zijn Tour de Frans concert, een 3-gangen menu in het Le Cirque restaurant én -alsof dat nog niet genoeg is- kun je hem ook nog spreken op 12 maart in Scheveningen. 

Vul hier het winformulier in en maak kans.

Beeld: Edwin Smulders