Heb jij Frans Bauer altijd al willen ontmoeten? Twee Story-abonnees maken kans op een heuse meet & greet met de ongekend populaire volkszanger. 

Frans Bauer fans opgelet! Het Cirustheater in Scheveningen biedt twee abonnees van Story een letterlijke Tour de Frans aan op de dag dat Frans Bauer zijn concert geeft in dit prachtige theater. Reserveer maandag 12 maart 2018 vast in je agenda voor deze bijzondere dag. Je woont niet alleen zijn concert van Tour de Frans bij vanaf de eerste rang, maar zal hem ook ontmoeten! Er is alle tijd voor een praatje en een knuffel met de zanger, en je mag hem aan het einde van de show zelfs vergezellen op het podium.

Programma

17.30 uur Gasten worden ontvangen in het Le Cirque restaurant van het Circustheater en krijgen een 3-gangen 'Frans Bauer menu’ aangeboden
20:00 uur Show vanaf de 1ste rij
22:30 uur Namens het Circustheater mogen de winnaars Frans Bauer aan het einde van de show op het podium een grote bos bloemen aanbieden
23:00 uur Direct na afloop gaan de champagnekurken knallen en wordt er samen met Frans Bauer geproost

Ben je verhinderd op 12 maart, maar wil je wel zijn theatertour Tour de Frans bijwonen? Door een kaartje voor Tour de Frans te kopen, draag je ook een steentje bij. Van iedere verkochte kaart gaat €2,50 naar KWF Kankerbestrijding. Klik hier voor alle tourdata.

Meet & greet winnen?

Je wint twee toegangskaarten (voor jou en een vriend(in)) tot zijn Tour de Frans concert, een 3-gangen menu in het Le Cirque restaurant én -alsof dat nog niet genoeg is- kun je hem ook nog spreken op 12 maart in Scheveningen. 

Vul hier het winformulier in en maak kans.

Beeld: Edwin Smulders

Nu de herfst om de hoek staat, zouden we allemaal graag nog even willen genieten van de laatste zonnestralen. En hoe kan dit beter dan met een buitenkleed? Story mag één keer een Martens buitenkleed ter waarde van €99,- weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Als we vrij zijn willen we genieten. En dat doen we het liefst buiten. Comfort wordt hierbij steeds belangrijker. Het LaDora buitenkleed speelt perfect op deze trend in. In no time verander je een saai, betonnen balkon of een ongezellige hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. Geef je tuinset, loungehoek of serre de perfecte, luxe finishing touch!

LaDora biedt een innovatief, high-design geweven kleed. Door de gebruikte materialen, vinyl en een onderzijde van schuimrubber, is het kleed weersbestendig en kleur- en slijtvast. Weer of geen weer, het kleed kan gewoon buiten blijven liggen. Zo heb je altijd een aangeklede tuin! De maten van het kleed zijn 183 x 275.

Winnen?

Om kans te maken op dit mooie buitenkleed in de kleur Corali, moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Succes! 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Droomt u ook van mooie, lange wimpers? RevitaLash staat bekend om het wimperserum, dat wimpers intensief verzorgt en beschermt tegen broosheid en breekbaarheid. Na enkele weken zijn uw wimpers niet alleen gezonder, maar ook een stuk dikker en langer.

Het product is bedacht door een oogarts, dus zeker veilig voor uw ogen. In dit mooie pakket zit het bekende wimperserum, de volumizing primer én een mascara. Zo krijgt u echte Bambi-eyes! Meer info: esthetichealth.nl. Story geeft vier verzorgingssets voor uw ogen weg! 

Story geeft vier setjes van deze Only Charry-krullers weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.