ChinUp-masker
ChinUp-masker

Het ChinUp Mask is een combinatie van schoonheid, wetenschap en technologie. Het verstevigt en tekent de contouren beter af, waardoor het een product wordt dat de normale gezichtsverzorging verre overtreft. Maar wat doet het ChinUp-masker precies?

  1. Het lift en verstevigt het onderste gedeelte van uw gezicht zodat de kaaklijn beter uitkomt. Het verbetert de bloedsomloop.
  2. Het hydrateert de huid van de kin en zorgt daardoor voor een betere vochtbalans.
  3. Het verwijdert overtollig vet op de kin.
  4. Het maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten, zoals fruitextracten, die de huid gezond houden.

De verbetering zal verscheidene dagen aanhouden, maar om het beste resultaat te bereiken adviseren wij het masker om de dag te gebruiken. Story geeft zeven ChinUp-maskers ter waarde van €29,99 per stuk weg!

Winnen? Vul HIER het formulier in en maak kans!

Het stijlvolle merk Karigar heeft handgeweven, duurzame sjaals en capes van zachte hoogwaardige kwaliteit Merino-wol. Ideaal te combineren met elke outfit. Deze sjaal kan zowel in het voorjaar als in de zomer gedragen worden. De unieke combinatie van pasteltinten zorgt bovendien voor een tijdloze look. Kijk voor de totale collectie op: karigar.nl. Story geeft deze schitterende sjaal ter waarde van € 79,- weg!

Kans maken? Vul dan snel het winformulier in. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Op 25 en 26 mei 2018 gaan we weer helemaal los in de Johan Cruijff Arena. Dan is het weer tijd voor Toppers in Concert 2018. Dit jaar een speciale Circus Edition met het thema Pretty in Pink. Heb jij nog geen outfit? Dan hebben wij goed nieuws. Story mag namelijk 2 x €50 weggeven om kleding voor de Toppers te bestellen op Feestkleding365.nl.  

Het feest van het jaar komt er weer aan! We gaan weer uit volle borst meezingen en swingen op 's-werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Speciale gasten als SNAP! ('Rhythm Is A Dancer', 'The Power', 'The First The Last Eternity') en RIGHT SAID FRED ( 'I'm Too Sexy', 'Don’t Talk Just Kiss' ) maken het Toppers feest compleet. 

Winnen?

Om kans te maken op deze prijs moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief al, dan maak je automatisch kans op deze mooie prijs. Succes!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: De Toppers in Concert