Venus Swan
Venus Swan

Venus Swan is een nieuwe technologie om rimpels te reduceren, de huid strakker te maken, cellulite te verminderen, spieren te versterken en contouren te verbeteren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen (MP2) met de Electro Muscle Stimulatie (EMS). Deze MP2-technologie zorgt voor een aangename gelijkmatige warmte in de huid waardoor productie van nieuw collageen en de aanmaak van nieuwe bloedvezels worden gestimuleerd. EMS en MP2 zorgen samen bovendien voor lokale vetafbraak, dus vermindering van kilo's. De behandeling (voor zowel vrouwen als mannen) wordt als zeer ontspannend ervaren. Alles vindt plaats zonder naalden. Story geeft twee behandelingen (naar keuze) à €150,- per stuk weg!

Winnen? Vul HIER het formulier in en maak kans!

Het chique merk Prüne uit Argentinië (het geboorteland van koningin Máxima) staat bekend om haar zeer elegante en stijlvolle tassen. Ze zijn vakkundig gemaakt van de fijnste soorten leer. Deze prachtige handtas van glanzend lakleder in een roze/bruine kleur (inclusief riem om de tas over uw schouder te kunnen dragen), past bij zowel een stijlvolle als een sportieve outfit. Hij heeft ook een afsluitbaar vak aan de voorzijde. 

De tas is voor € 219,- te koop bij republicamoda.com. Maar Story geeft deze prachtige tas weg! Vul snel het winformulier in om kans te maken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Het stijlvolle merk Karigar heeft handgeweven, duurzame sjaals en capes van zachte hoogwaardige kwaliteit Merino-wol. Ideaal te combineren met elke outfit. Deze sjaal kan zowel in het voorjaar als in de zomer gedragen worden. De unieke combinatie van pasteltinten zorgt bovendien voor een tijdloze look. Kijk voor de totale collectie op: karigar.nl. Story geeft deze schitterende sjaal ter waarde van € 79,- weg!

Kans maken? Vul dan snel het winformulier in. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.