Altijd onmisbaar: de perfecte witte blouse! Deze van SRNDPTY kunt u op zoveel manieren dragen als u zelf wilt. Nonchalant los op uw skinny jeans, gebloesd op een kokerrok of stijlvol onder een vest of blazer. De blouse is kreukvrij en blijft dus mooi tijdens het dragen. Of kiest u voor de stijlvolle, feestelijke zwarte top van SRNDPTY? Lekker party-chic voor een avondje uit. Ze zijn een prachtige aanwinst voor uw garderobe. Kijk voor de totale collectie op: srndpty.nl. 

Winnen?

Story mag van beide blouses één exemplaar weg-geven t.w.v. € 89,- per stuk! 

Deze actie is inmiddels gesloten.

De bioscoopfilm I, Tonya vertelt het waargebeurde verhaal over kunstschaatsster Tonya Harding; een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie, en haar goedkope outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld. Omringd door fanaten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse schandalen is plots in de maak...

Story geeft 5 x 2 vrijkaartjes à € 11,- voor de bioscoopfilm I, Tonya weg! Ga snel naar het winformulier en maak kans.

 

 

Iemand verrassen met Valentijn? Je partner of een goede vriendin zal zeker blij zijn met heerlijke chocolade. En het leuke is dat je eventueel op de verpakking een bijzondere foto van jullie kan laten afdrukken. Kies uit chocolade van o.a Merci, Australian en Leonidas.

Story mag 10 lezers blij maken met een tegoedcode van €30,- waarmee je de chocolade kunt bestellen. Ook kun je optioneel een Valentijnskaart meesturen om de verrassing compleet te maken.

Winnen?

Kans maken op deze lekkere prijs? Vul het winformulier in en schrijf je in voor de nieuwsbrief.