Monique van den Ven speelt dokter Maria Deen, huisarts op het prachtige Vlieland. Ze heeft een praktijk aan huis, drie kinderen en een turbulent liefdesleven. In het derde seizoen zorgt Maria Deen niet alleen voor het welzijn van de eilanders en de aanwezige toeristen, maar ook voor dat van haar moeder. Moeder Deen (Pleuni Touw) begint langzaam te dementeren en wordt door Maria in huis genomen. De liefdesrelatie tussen Maria en Oscar (Leopold Witte) blijft problematisch. Zal het hen lukken hun relatie te herstellen? Ook de relaties van Maria's kinderen maken diverse crises door... Ook in dit derde seizoen zien we een vertrouwde cast van gelauwerde acteurs als Monique van de Ven, Leopold Witte, Pleuni Touw, Liz Snoijink en Hans Dagelet samen met opkomende acteurs Jelle de Jong, David Lucieer, Lisa Smit, Markoesa Hamer, Sophie van Winden en Oren Schrijver. Nieuw dit seizoen zijn Abbey Hoes en Bram van der Vlugt. De regie was in handen van Edwin de Vries en Ineke Houtman naar een script van Edwin de Vries en Simone Kome van Breugel. Story geeft 7 dvd's à €19,99 van het derde seizoen van Dokter Deen weg!

Winnen? Vul HIER het formulier in en maak kans!


Het chique merk Prüne uit Argentinië (het geboorteland van koningin Máxima) staat bekend om haar zeer elegante en stijlvolle tassen. Ze zijn vakkundig gemaakt van de fijnste soorten leer. Deze prachtige handtas van glanzend lakleder in een roze/bruine kleur (inclusief riem om de tas over uw schouder te kunnen dragen), past bij zowel een stijlvolle als een sportieve outfit. Hij heeft ook een afsluitbaar vak aan de voorzijde. 

De tas is voor € 219,- te koop bij republicamoda.com. Maar Story geeft deze prachtige tas weg! Vul snel het winformulier in om kans te maken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Het stijlvolle merk Karigar heeft handgeweven, duurzame sjaals en capes van zachte hoogwaardige kwaliteit Merino-wol. Ideaal te combineren met elke outfit. Deze sjaal kan zowel in het voorjaar als in de zomer gedragen worden. De unieke combinatie van pasteltinten zorgt bovendien voor een tijdloze look. Kijk voor de totale collectie op: karigar.nl. Story geeft deze schitterende sjaal ter waarde van € 79,- weg!

Kans maken? Vul dan snel het winformulier in. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.