Monique van den Ven speelt dokter Maria Deen, huisarts op het prachtige Vlieland. Ze heeft een praktijk aan huis, drie kinderen en een turbulent liefdesleven. In het derde seizoen zorgt Maria Deen niet alleen voor het welzijn van de eilanders en de aanwezige toeristen, maar ook voor dat van haar moeder. Moeder Deen (Pleuni Touw) begint langzaam te dementeren en wordt door Maria in huis genomen. De liefdesrelatie tussen Maria en Oscar (Leopold Witte) blijft problematisch. Zal het hen lukken hun relatie te herstellen? Ook de relaties van Maria's kinderen maken diverse crises door... Ook in dit derde seizoen zien we een vertrouwde cast van gelauwerde acteurs als Monique van de Ven, Leopold Witte, Pleuni Touw, Liz Snoijink en Hans Dagelet samen met opkomende acteurs Jelle de Jong, David Lucieer, Lisa Smit, Markoesa Hamer, Sophie van Winden en Oren Schrijver. Nieuw dit seizoen zijn Abbey Hoes en Bram van der Vlugt. De regie was in handen van Edwin de Vries en Ineke Houtman naar een script van Edwin de Vries en Simone Kome van Breugel. Story geeft 7 dvd's à €19,99 van het derde seizoen van Dokter Deen weg!

Winnen? Vul HIER het formulier in en maak kans!


Sta jij graag in de keuken en houd je van Oosterse gerechten? Maak van de maand oktober 'woktober' met de BK Wokarang. Zo kun je de lekkerste wokmaaltijden bereiden. Met wat groenten, vlees of vis kun jij al helemaal los gaan. Story mag vier BK Wokarangs ter waarde van €105 weggeven. Lees snel verder hoe je kans maakt.

De BK Wokarang is ideaal voor de moderne keuken. Deze wokpan heeft een komvormige rand waardoor je geen last meer hebt van stukjes groente en vlees die uit de pan vallen. Dat is een irritatie minder en hierdoor blijft je fornuis lekker schoon. De pan is van aluminium en heeft een diameter van 32 cm. De BK Wokarang is een echte toevoeging aan jouw pannencollectie! De winnaars krijgen bij de wokpan een Chinese wokspatel geleverd. 

Kans maken op een BK Wokarang? Vul dan snel het winformulier in. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Nu de herfst om de hoek staat, zouden we allemaal graag nog even willen genieten van de laatste zonnestralen. En hoe kan dit beter dan met een buitenkleed? Story mag één keer een Martens buitenkleed ter waarde van €99,- weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Als we vrij zijn willen we genieten. En dat doen we het liefst buiten. Comfort wordt hierbij steeds belangrijker. Het LaDora buitenkleed speelt perfect op deze trend in. In no time verander je een saai, betonnen balkon of een ongezellige hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. Geef je tuinset, loungehoek of serre de perfecte, luxe finishing touch!

LaDora biedt een innovatief, high-design geweven kleed. Door de gebruikte materialen, vinyl en een onderzijde van schuimrubber, is het kleed weersbestendig en kleur- en slijtvast. Weer of geen weer, het kleed kan gewoon buiten blijven liggen. Zo heb je altijd een aangeklede tuin! De maten van het kleed zijn 183 x 275.

Winnen?

Om kans te maken op dit mooie buitenkleed in de kleur Corali, moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Succes! 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.