Op donderdag 1 juni komt de nieuwe film Baywatch uit in de bioscopen (met o.a. Pamela Anderson, Dwayne Johnson en David Hasselhoff). Dat wordt weer veel zon, strand en natuurlijk sexy strandwachten. Het felrode badpak uit de serie is voor de verfilming iets aangepast naar een donkerrood model met rits. Ook werd de bekende Baywatch-tune weer eens uit het stof gehaald. De korte inhoud van de film: een lifeguard en een voormalig Olympiër gaan op onderzoek uit als er op 'hun' strand in Malibu plots een lijk aanspoelt. Bovendien proberen ze het imago van hun strandwachterspost een boost te geven...

Winnen?

Story geeft drie filmpakketten (t.w.v. €55,- per stuk) weg. Elk pakket bevat twee bioscoopkaartjes, een strandtas, een strandbal en een drinkfles.

Deze actie is inmiddels gesloten.
 

Vandaag komt het nieuwste boek van romanschrijver Sally Rooney uit. Story mag acht exemplaren van Normale mensen – ter waarde van € 20,99 – weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Over het boek

Normale mensen van Sally Rooney is de opvolger van haar veelgeprezen debuutroman Gesprekken met vrienden. In Normale mensen vertelt Sally Rooney de liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell. Beiden groeien op in hetzelfde stadje in landelijk Ierland, waar hun verschillende werelden nauwelijks overlappen. Ze ontmoeten elkaar alleen wanneer de moeder van Connell het huis van Marianne schoonmaakt. Als ze beiden naar het prestigieuze Trinity College in Dublin gaan, blijkt op die universiteit dat zich door de jaren heen een diepe band heeft gevormd. ‘Normale mensen’ van Sally Rooney is een verhaal over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben, en het groeiende besef daarvan naarmate de jaren verstrijken. Een intense roman die je je eigen liefdes laat herbeleven.

Winnen?

Wil je kans maken op het boek? Klik hier om het winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Met de Charcoal Toothpaste van Bloomr maakt u uw tanden op een natuurlijke manier witter. Het product is net zo makkelijk te gebruiken als een tandpasta en bevat daarnaast een frisse muntsmaak, uiteraard uit biologische munt.

Immers, alle producten van Bloomr zijn 100% natuurlijk! Hierdoor kunt u het ook dagelijks gebruiken. Story geeft vijf tubes à € 29,95 weg! 

Vul het winformulier in om kans te maken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.