Op donderdag 1 juni komt de nieuwe film Baywatch uit in de bioscopen (met o.a. Pamela Anderson, Dwayne Johnson en David Hasselhoff). Dat wordt weer veel zon, strand en natuurlijk sexy strandwachten. Het felrode badpak uit de serie is voor de verfilming iets aangepast naar een donkerrood model met rits. Ook werd de bekende Baywatch-tune weer eens uit het stof gehaald. De korte inhoud van de film: een lifeguard en een voormalig Olympiër gaan op onderzoek uit als er op 'hun' strand in Malibu plots een lijk aanspoelt. Bovendien proberen ze het imago van hun strandwachterspost een boost te geven...

Winnen?

Story geeft drie filmpakketten (t.w.v. €55,- per stuk) weg. Elk pakket bevat twee bioscoopkaartjes, een strandtas, een strandbal en een drinkfles.

Deze actie is inmiddels gesloten.
 

Zou u ook wel wakker willen worden met mooi golvend haar? Charry Bleijswijk-van Bohemen droomde er al jaren over. Maar opeens kreeg ze een geweldig idee. Ze klopte aan bij haaraccessoires-fabrikant Zenner en amper een jaar later ging haar droom in vervulling: drie maten zachte imitatiewollen krullers waarmee u kunt slapen. Het materiaal is zeer zacht en absorbeert het vocht van uw handdoekdroge haar. De volgende ochtend wordt u wakker met een bos prachtige krullen.

Story geeft zes setjes van deze Only Charry-krullers weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor deStory-nieuwsbrief.


Dit heerlijke, dikke vakantieboek met de titel In naam van de vader van auteur Linda Jansma, gaat over de Larense advocatenfamilie Van Foreest bij wie het behoorlijk rommelt. Advocaat Francis van Foreest begaat een grote fout die hij voor iedereen verborgen moet houden. Zijn vrouw Renee begint een affaire met haar zwager. En tot overmaat van ramp raakt hun zoon Ties betrokken bij een drugsdeal. Stevent de familie Van Foreest af op de ondergang of zijn ze geraffineerd genoeg om alle schandalen te overleven? Story geeft drie exemplaren weg van dit ongelooflijk spannende en superdikke boek. 

Kans maken? Vul snel het winformulier in.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.