De film Angry Birds speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jasons Sudeikis), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve en supersnelle Chuck (Josh Gad) en de opvliegende Bomb (Danny McBride), die wel een héél erg kort lontje heeft… Wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen, zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn. In de Nederlands gesproken versie zijn de stemmen van onder anderen Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Robin Martens (Stella), Frank Lammers (Mighty Eagle), Isa Hoes (Matilda) Jörgen Raymann (rechter Peckinpah), Ruben Nicolai (Leonard) en Giel Beelen (Ross). Angry Birds draait sinds 18 mei 2016 in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en in de Nederlands gesproken versie. Kijk voor alle info op angrybirdsfilm.nl. Story geeft vier Angry Birds-pakketten weg! Elk pakket bestaat uit twee vrijkaartjes, een lunchtas en een hoesje voor een smartphone.

Meedoen? Vul HIER het formulier in en maak kans!

Mei_Story_Filmposter2_verticaal
Mei_Story_Filmposter2_verticaal

Het stijlvolle merk Karigar heeft handgeweven, duurzame sjaals en capes van zachte hoogwaardige kwaliteit Merino-wol. Ideaal te combineren met elke outfit. Deze sjaal kan zowel in het voorjaar als in de zomer gedragen worden. De unieke combinatie van pasteltinten zorgt bovendien voor een tijdloze look. Kijk voor de totale collectie op: karigar.nl. Story geeft deze schitterende sjaal ter waarde van € 79,- weg!

Kans maken? Vul dan snel het winformulier in. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Op 25 en 26 mei 2018 gaan we weer helemaal los in de Johan Cruijff Arena. Dan is het weer tijd voor Toppers in Concert 2018. Dit jaar een speciale Circus Edition met het thema Pretty in Pink. Heb jij nog geen outfit? Dan hebben wij goed nieuws. Story mag namelijk 2 x €50 weggeven om kleding voor de Toppers te bestellen op Feestkleding365.nl.  

Het feest van het jaar komt er weer aan! We gaan weer uit volle borst meezingen en swingen op 's-werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Speciale gasten als SNAP! ('Rhythm Is A Dancer', 'The Power', 'The First The Last Eternity') en RIGHT SAID FRED ( 'I'm Too Sexy', 'Don’t Talk Just Kiss' ) maken het Toppers feest compleet. 

Winnen?

Om kans te maken op deze prijs moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief al, dan maak je automatisch kans op deze mooie prijs. Succes!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: De Toppers in Concert