Creëer uw eigen bloementuin met het pluktuinpakket (inclusief o.a. zaden, dahlia's en een bloemenmesje) van FAM Flower Farm. Story mag nu vijf pakketten weggeven! 

Hoe leuk is het om een pluktuin aan te leggen waaruit u in de zomer volop bloemen voor veldboeketten kunt snijden. Marlies en Linda van famflowerfarm.nl hebben zadenpakketten en dahliaknollen waarmee u een ware bloemenzee creëert. Belangrijk is wel dat u pas met zaaien begint als de kans op (nacht)vorst is geweken. De eerste bloemen verschijnen dan vanaf juli en u kunt tot diep in het najaar plukken.

Winnen?

Story geeft vijf pakketten (inclusief o.a. zaden, dahlia’s en een bloemenmesje) weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser.

Article continues after the ad

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 16 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.