Beleef deze zomer het spectaculaire einde van het Jurassic-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Story geeft nu vijf filmpakketten weg (bestaande uit twee vrijkaartjes, een pet en een waterfles).

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden vergezeld door Oscar-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in Jurassic World: Dominion, een groots en adembenemend avontuur gefilmd op diverse mooie locaties over de hele wereld. Het verhaal speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar (een fictief Costa Ricaans eiland) af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Winnen?

Story geeft vijf filmpakketten weg (bestaande uit twee vrijkaartjes, een pet en een waterfles). Vul het winformulier in en maak kans. 

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser.

Article continues after the ad

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 25 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.