Deze zomer gaat de unieke animatiefilm Minions terug naar het begin. Story geeft vijf filmpakketten weg (bestaande uit twee vrijkaartjes, een draagtas en een headphone).

We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk, in 1970, die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat niet zo goed. Als de Minions op Gru’s pad komen, bundelen de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten.

Winnen?

Story geeft vijf filmpakketten weg (bestaande uit twee vrijkaartjes, een draagtas en een headphone). Vul het winformulier in en maak kans. 

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser.

Article continues after the ad

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 27 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.