Bent u nog op zoek naar een goed boek? Maak kennis met Eleonore in de spannende, historische roman Lust en schande (Uitgeverij De Crime Compagnie) van Marianne en Theo Hoogstraaten. Story mag nu vijf boeken weggeven!

Als Eleonore van Aquitanië in onze tijd had geleefd, zou ze continu voer voor de pers zijn geweest. Ze zou koningshuizen te schande hebben gemaakt. Maar voor veel vrouwen zou ze ook een icoon zijn, een voorbeeld van moed en doortastendheid. Een vrouw die bleef vechten, die zich niet de mond liet snoeren door haar bekrompen omgeving en volhield tot ze had gekregen waarop ze recht had. Geen middel werd daarbij geschuwd. Ze ging zelfs mee op kruistocht om haar eigen leger aan te voeren.

Maak kennis met Eleonore in de spannende, historische roman Lust en schande (Uitgeverij De Crime Compagnie) van Marianne en Theo Hoogstraaten, die in 2018 De Gouden Vleermuis ontvingen voor hun hele oeuvre.

Winnen?

Story geeft vijf boeken weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Article continues after the ad

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser.

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.