Story geeft deze week 4 x 2 kaarten (à € 29,50 per stuk) weg voor de musical The Color Purple van OpusOne. De voorstelling is op donderdag 19 april 2018 om 20.15 uur in het pop-up theater in de NDSM Loods in Amsterdam-Noord. De musical is bekend van de gelijknamige film uit 1985 van Steven Spielberg, die werd genomineerd voor elf Oscars. De hoofdrollen in de musical worden gespeeld door onder anderen Kenneth Herdigein en Edwin Jonker. Het verhaal gaat over de levens van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika in de jaren dertig. 

Kans maken? Vul het winformulier in. 
 

Op 28 maart gaat Linnaeushof in Bennebroek open voor een nieuw speelseizoen. Veilig, vertrouwd, klantvriendelijk, duurzaam en authentiek, dat is de inzet van Europa’s grootste speeltuin. Dat geldt ook voor de nieuwe attractie: een raadselachtig doolhof voor jong en oud van ruim 150 vierkante meter. Daarnaast zijn er 350 verrassende en veilige attracties en speeltoestellen: van kabelbanen, trampolines, waterfietsen, karts, hobbelfietsen tot een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren en waterspeeltuin De Oase. De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg. Voor meer informatie: linnaeushof.nl. 

Story geeft 4 x 2 kaarten (à € 13,- per stuk) weg! Kans maken? Vul het winformulier in.

Story mag vijf exemplaren van Kruip nooit achter een geranium van voormalig Het Parool-hoofdredacteur Barbara van Beukering weggeven. Naast Noraly Beyer zijn daarin onder anderen Hedy d'Ancona, Marjan Berk, Neelie Kroes, Ans Markus, Wouke van Scherrenburg, Gerdi Verbeet en Olga Zuiderhoek geïnterviewd over oud worden zonder het te zijn. Hoe is de vrouw van boven de vijftig veranderd de afgelopen honderd jaar? Hoe kun je met die kennis een leuk (én gezond, sociaal, geestig, geliefd, slim en mooi) oud mens worden? Het boek Kruip nooit achter een geranium (209 pagina's, winkelwaarde €19,99) is uitgegeven door Spectrum. 

Story geeft 5 exemplaren weg! Vul snel het winformulier in om kans te maken.