Rosa Faia Twin is dé ideale lingerie voor onder uw favoriete (zomer)jurkje. Of u nu licht of donker bent, voor iedere vrouw is er een kleur die past bij de eigen huidtint. De beha sluit altijd mooi aan dankzij het licht elastische materiaal en is onzichtbaar onder strakke bovenkleding. De beha zorgt voor optimaal comfort en geeft u een vrij en vrouwelijk gevoel. Een ‘everyday basic’ waar u altijd op kunt vertrouwen, die niet mag ontbreken in uw kledingkast of reiskoffer.

De Rosa Faia Twin beugelbeha is verkrijgbaar in de kleuren skin, champagne, desert, deep taupe, antraciet, zwart en wit; in de maten B t/m H. Bijpassende slips zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48. Meer informatie? Ga naar rosafaia.com.

Winnen?

Story mag drie lingeriesetjes weggeven! Vul het winformulier in en maak kans.

Zou u ook wel wakker willen worden met mooi golvend haar? Charry Bleijswijk-van Bohemen droomde er al jaren over. Maar opeens kreeg ze een geweldig idee. Ze klopte aan bij haaraccessoires-fabrikant Zenner en amper een jaar later ging haar droom in vervulling: drie maten zachte imitatiewollen krullers waarmee u kunt slapen. Het materiaal is zeer zacht en absorbeert het vocht van uw handdoekdroge haar. De volgende ochtend wordt u wakker met een bos prachtige krullen.

Story geeft zes setjes van deze Only Charry-krullers weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor deStory-nieuwsbrief.


Dit heerlijke, dikke vakantieboek met de titel In naam van de vader van auteur Linda Jansma, gaat over de Larense advocatenfamilie Van Foreest bij wie het behoorlijk rommelt. Advocaat Francis van Foreest begaat een grote fout die hij voor iedereen verborgen moet houden. Zijn vrouw Renee begint een affaire met haar zwager. En tot overmaat van ramp raakt hun zoon Ties betrokken bij een drugsdeal. Stevent de familie Van Foreest af op de ondergang of zijn ze geraffineerd genoeg om alle schandalen te overleven? Story geeft drie exemplaren weg van dit ongelooflijk spannende en superdikke boek. 

Kans maken? Vul snel het winformulier in.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.