Rosa Faia Twin is dé ideale lingerie voor onder uw favoriete (zomer)jurkje. Of u nu licht of donker bent, voor iedere vrouw is er een kleur die past bij de eigen huidtint. De beha sluit altijd mooi aan dankzij het licht elastische materiaal en is onzichtbaar onder strakke bovenkleding. De beha zorgt voor optimaal comfort en geeft u een vrij en vrouwelijk gevoel. Een ‘everyday basic’ waar u altijd op kunt vertrouwen, die niet mag ontbreken in uw kledingkast of reiskoffer.

De Rosa Faia Twin beugelbeha is verkrijgbaar in de kleuren skin, champagne, desert, deep taupe, antraciet, zwart en wit; in de maten B t/m H. Bijpassende slips zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48. Meer informatie? Ga naar rosafaia.com.

Winnen?

Story mag drie lingeriesetjes weggeven! Vul het winformulier in en maak kans.

Vandaag komt het nieuwste boek van romanschrijver Sally Rooney uit. Story mag acht exemplaren van Normale mensen – ter waarde van € 20,99 – weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Over het boek

Normale mensen van Sally Rooney is de opvolger van haar veelgeprezen debuutroman Gesprekken met vrienden. In Normale mensen vertelt Sally Rooney de liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell. Beiden groeien op in hetzelfde stadje in landelijk Ierland, waar hun verschillende werelden nauwelijks overlappen. Ze ontmoeten elkaar alleen wanneer de moeder van Connell het huis van Marianne schoonmaakt. Als ze beiden naar het prestigieuze Trinity College in Dublin gaan, blijkt op die universiteit dat zich door de jaren heen een diepe band heeft gevormd. ‘Normale mensen’ van Sally Rooney is een verhaal over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben, en het groeiende besef daarvan naarmate de jaren verstrijken. Een intense roman die je je eigen liefdes laat herbeleven.

Winnen?

Wil je kans maken op het boek? Klik hier om het winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Met de Charcoal Toothpaste van Bloomr maakt u uw tanden op een natuurlijke manier witter. Het product is net zo makkelijk te gebruiken als een tandpasta en bevat daarnaast een frisse muntsmaak, uiteraard uit biologische munt.

Immers, alle producten van Bloomr zijn 100% natuurlijk! Hierdoor kunt u het ook dagelijks gebruiken. Story geeft vijf tubes à € 29,95 weg! 

Vul het winformulier in om kans te maken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.