Nu de herfst in aantocht is, betekent dat ook weer lekker lang in de keuken staan voor de smakelijkste gerechten. Maar kunnen jouw pannen wel een update gebruiken? Dan hebben we goed nieuws. Story mag namelijk 3x een BK Bourgogne Braadpan Pitch Black 24cm weggeven!

Hiermee creëer je een heuse wow-factor en laat je vrienden en familie versteld staan van jouw kookkunsten. De prachtige BK Bourgogne gietijzeren braadserie is dan ook een echte krachtpatser in de keuken.

Sinds 1851

Sinds 1851 maakt BK pannen met een slim design en is BK voorloper op het gebied van onder andere geëmailleerde pannen. In de Bourgogne collectie zie je de ervaring, traditie en vakmanschap terug. Deze pannen staan prachtig op het fornuis maar ook op een chique gedekte tafel. De karakteristieke braadpannen zijn gemaakt van ambachtelijk gietijzer en doen verleden en heden samensmelten. 

Ambacht

Bakken, braden, stoven of sudderen zijn allen kooktechnieken die nog steeds erg populair zijn in de hedendaagse keuken. In ambachtelijk gegoten gietijzeren pannen bereid je de lekkerste stoofschotels. De pannen zijn op hoog vuur goed te gebruiken om vlees aan te braden. Om vlees te stoven kan de braadpan lang op een lage stand van de kookplaat staan of in de oven worden geplaatst. Gietijzer houdt de warmte lang vast, zo kun je je gerecht lekker lang laten sudderen. 

Article continues after the ad

Lekker mals

De deksel is aan de binnenzijde voorzien van druipringen, hierdoor wordt het kookvocht gelijkmatig over het gerecht verdeeld. Hierdoor blijft je gerecht lekker mals. Na gebruik kan de braadpan worden gereinigd in de vaatwasmachine. Vanwege het gewicht van de pan, raden wij aan de pan met de hand af te wassen.

Kans maken op zo'n prachtige pan? Vul hieronder het winformulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.