Binnenkort een weekendje weg? Op vakantie met het vliegtuig? Met deze handige tas van Kipling wordt het inpakken weer een stukje leuker. Story mag in samenwerking met Van Os tassen en koffers twee exemplaren cadeau doen. Dus houd jij van reizen? Doe dan snel mee aan deze winactie!

Wat kun je winnen

Wij mogen twee draagtassen van Kipling weggeven. Deze klassieke Onalo tas behoort tot de New Classics collectie en heeft een inhoud van 33 liter. Hij heeft een ronde vorm, een binnenvak met rits en een handige, verstelbare riem. Deze multifunctionele tas is ideaal om te gebruiken als sporttas, weekendtas of als handbagage in het vliegtuig. Met de populaire New Classics serie gaat Kipling terug naar hun roots: multifunctioneel, kleurrijk, trendy en speels.

Article continues after the ad

Van Os tassen en koffers is een officieel verkooppunt van Kipling tassen. Wil je jezelf verwennen of iemand anders blij maken, kom ze eens bekijken in één van de 31 winkels of online!

Winnen?

Kans maken op deze reistas? Vul dan hier het formulier in en schrijf je in voor de nieuwsbrief. De winnaars krijgen de reistas thuis opgestuurd.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Van Os tassen en koffers