Na het grote succes van de komische dramaserie Dokter Tinus brengt Zomer & Keuning het eerste seizoen van Dokter Tinus als boek uit. Geniet (opnieuw) van de humoristische aanvaringen van Dokter Tinus met de bewoners van het dorp Wourkem.

Het Verhaal

De keurige Amsterdamse vaatchirurg Martinus Elsenbosch komt onverwachts thuis te zitten als hij tijdens een operatie de controle verliest. Hij krijgt het aanbod om huisarts te worden in het pittoreske dorp Wourkem. Al snel blijkt dat de omgangsvormen in een dorpsgemeenschap heel anders zijn dan in het academisch ziekenhuis waar hij jarenlang werkte. Het kost flink wat moeite om de omschakeling te maken van vaatchirurg Martinus Elsenbosch naar dorpsdokter Tinus. Met vallen en opstaan weet hij echter steeds beter zijn weg te vinden in Wourkem.

 

Van serie naar roman

Na 5 seizoenen op televisie verschijnt de populaire arts nu in boekvorm. De roman is gebaseerd op het eerste seizoen van de van oorsprong Britse hitserie. Met veel humor word je meegenomen in de wereld van de enigszins onaangepaste Martinus Elsenbosch en leer je hem en de mensen die hij in Wourkem ontmoet nóg beter kennen. Bestel nu hier het boek voor slechts € 10,-. Speciaal voor story lezers: geen verzendkosten
 

  

 

Article continues after the ad

 

Gebaseerd op een format van Buffalo Pictures. Format gedistribueerd door DRG