Na het grote succes van de komische dramaserie Dokter Tinus brengt Zomer & Keuning het eerste seizoen van Dokter Tinus als boek uit. Geniet (opnieuw) van de humoristische aanvaringen van Dokter Tinus met de bewoners van het dorp Wourkem.

Het Verhaal

De keurige Amsterdamse vaatchirurg Martinus Elsenbosch komt onverwachts thuis te zitten als hij tijdens een operatie de controle verliest. Hij krijgt het aanbod om huisarts te worden in het pittoreske dorp Wourkem. Al snel blijkt dat de omgangsvormen in een dorpsgemeenschap heel anders zijn dan in het academisch ziekenhuis waar hij jarenlang werkte. Het kost flink wat moeite om de omschakeling te maken van vaatchirurg Martinus Elsenbosch naar dorpsdokter Tinus. Met vallen en opstaan weet hij echter steeds beter zijn weg te vinden in Wourkem.

 

Van serie naar roman

Na 5 seizoenen op televisie verschijnt de populaire arts nu in boekvorm. De roman is gebaseerd op het eerste seizoen van de van oorsprong Britse hitserie. Met veel humor word je meegenomen in de wereld van de enigszins onaangepaste Martinus Elsenbosch en leer je hem en de mensen die hij in Wourkem ontmoet nóg beter kennen. Bestel nu hier het boek voor slechts € 10,-. Speciaal voor story lezers: geen verzendkosten
 

  

 

 

Gebaseerd op een format van Buffalo Pictures. Format gedistribueerd door DRG

 

 

Geef uw slaapkamer een lichte, frisse lente make-over met een Vandyck dekbedovertrek. De Purity-uitvoering in de kleur sepia pink heeft een bovenzijde van 100% linnen. De onderzijde is van zeer soepel en fijngeweven percalkatoen, dat heerlijk zacht aanvoelt. De natuurlijke kreuk van het linnen zorgt voor een stoere look en de zachtroze kleur heeft een rustgevend effect. Story geeft één dekbedovertrek weg! Kijk voor de totale collectie op: vandyck.nl.

Kans maken op dit dekbedovertrek? Vul snel het winformulier in. Met de winnaar wordt contact opgenomen wat betreft de maat.

Dit lentejurkje (€ 109,-) van het Nederlandse merk SRNDPTY is een échte eyecatcher door de zonnige cocktailprint. De sportieve rits op de rug is een extra speels detail. Dankzij de fijne pasvorm én de comfortabele, zachte stof zit het bovendien heerlijk. Combineer de jurk met een blazer en enkellaarsjes voor een stijlvolle uitstraling of ga voor een casual look met een stoer jack en sneakers.

Story geeft twee van deze jurkjes weg! Vul snel het winformulier in om kans te maken. De winnaar wordt door ons benaderd voor de juiste maat.

Deze winactie staat in Story 15. De editie ligt van 11 t/m 17 april in de winkel.