Na het grote succes van de komische dramaserie Dokter Tinus brengt Zomer & Keuning het eerste seizoen van Dokter Tinus als boek uit. Geniet (opnieuw) van de humoristische aanvaringen van Dokter Tinus met de bewoners van het dorp Wourkem.

Het Verhaal

De keurige Amsterdamse vaatchirurg Martinus Elsenbosch komt onverwachts thuis te zitten als hij tijdens een operatie de controle verliest. Hij krijgt het aanbod om huisarts te worden in het pittoreske dorp Wourkem. Al snel blijkt dat de omgangsvormen in een dorpsgemeenschap heel anders zijn dan in het academisch ziekenhuis waar hij jarenlang werkte. Het kost flink wat moeite om de omschakeling te maken van vaatchirurg Martinus Elsenbosch naar dorpsdokter Tinus. Met vallen en opstaan weet hij echter steeds beter zijn weg te vinden in Wourkem.

 

More content below the advertising

Van serie naar roman

Na 5 seizoenen op televisie verschijnt de populaire arts nu in boekvorm. De roman is gebaseerd op het eerste seizoen van de van oorsprong Britse hitserie. Met veel humor word je meegenomen in de wereld van de enigszins onaangepaste Martinus Elsenbosch en leer je hem en de mensen die hij in Wourkem ontmoet nóg beter kennen. Bestel nu hier het boek voor slechts € 10,-. Speciaal voor story lezers: geen verzendkosten
 

  

 

 

Gebaseerd op een format van Buffalo Pictures. Format gedistribueerd door DRG

 

 

Het Franse huidverzorgingsmerk SO’BiO étic maakt prachtige cosmeticaproducten op basis van fairtrade, biologische ingrediënten.

Speciaal voor de rijpere huid is de Précieux Argan- lijn ontwikkeld: producten op basis van arganolie en hyaluronzuur, die de elasticiteit van de huid verbeteren, haar hydrateren en helpen om rimpeltjes te voorkomen. Story geeft vijf verzorgingssets weg, bestaande uit een anti-aging daycream en een anti-aging nightgel, die bij het opbrengen verandert in een rijke, voedende olie. Deze twee heerlijk geurende crèmes helpen huidveroudering tegen te gaan en beschermen en voeden de huid. 

More content below the advertising

Vul hier het winformulier in om kans te maken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Zin om te dansen? Met Just Dance 2019 voor PlayStation 4, Xbox One of Nintendo Switch (waarde € 59,95) kun je bijna niet meer stoppen.

Just Dance 2019 bevat heel veel nieuwe hits en geeft suggesties op basis van de dansstijl van de speler. Maar u kunt ook calorieën eraf zweten in de Sweat Modus. En de kleinste dansers beleven veel lol met de Kids Modus. Voor meer informatie kijkt u op justdancegame.com. Story geeft drie games weg! Klik hier om het winformulier in te vullen en meld je aan voor de nieuwsbrief. 

More content below the advertising

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.