Na het grote succes van de komische dramaserie Dokter Tinus brengt Zomer & Keuning het eerste seizoen van Dokter Tinus als boek uit. Geniet (opnieuw) van de humoristische aanvaringen van Dokter Tinus met de bewoners van het dorp Wourkem.

Het Verhaal

De keurige Amsterdamse vaatchirurg Martinus Elsenbosch komt onverwachts thuis te zitten als hij tijdens een operatie de controle verliest. Hij krijgt het aanbod om huisarts te worden in het pittoreske dorp Wourkem. Al snel blijkt dat de omgangsvormen in een dorpsgemeenschap heel anders zijn dan in het academisch ziekenhuis waar hij jarenlang werkte. Het kost flink wat moeite om de omschakeling te maken van vaatchirurg Martinus Elsenbosch naar dorpsdokter Tinus. Met vallen en opstaan weet hij echter steeds beter zijn weg te vinden in Wourkem.

 

Van serie naar roman

Na 5 seizoenen op televisie verschijnt de populaire arts nu in boekvorm. De roman is gebaseerd op het eerste seizoen van de van oorsprong Britse hitserie. Met veel humor word je meegenomen in de wereld van de enigszins onaangepaste Martinus Elsenbosch en leer je hem en de mensen die hij in Wourkem ontmoet nóg beter kennen. Bestel nu hier het boek voor slechts € 10,-. Speciaal voor story lezers: geen verzendkosten
 

  

 

 

Gebaseerd op een format van Buffalo Pictures. Format gedistribueerd door DRG

 

 

Nu de herfst om de hoek staat, zouden we allemaal graag nog even willen genieten van de laatste zonnestralen. En hoe kan dit beter dan met een buitenkleed? Story mag één keer een Martens buitenkleed ter waarde van €99,- weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Als we vrij zijn willen we genieten. En dat doen we het liefst buiten. Comfort wordt hierbij steeds belangrijker. Het LaDora buitenkleed speelt perfect op deze trend in. In no time verander je een saai, betonnen balkon of een ongezellige hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. Geef je tuinset, loungehoek of serre de perfecte, luxe finishing touch!

LaDora biedt een innovatief, high-design geweven kleed. Door de gebruikte materialen, vinyl en een onderzijde van schuimrubber, is het kleed weersbestendig en kleur- en slijtvast. Weer of geen weer, het kleed kan gewoon buiten blijven liggen. Zo heb je altijd een aangeklede tuin! De maten van het kleed zijn 183 x 275.

Winnen?

Om kans te maken op dit mooie buitenkleed in de kleur Corali, moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Succes! 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Droomt u ook van mooie, lange wimpers? RevitaLash staat bekend om het wimperserum, dat wimpers intensief verzorgt en beschermt tegen broosheid en breekbaarheid. Na enkele weken zijn uw wimpers niet alleen gezonder, maar ook een stuk dikker en langer.

Het product is bedacht door een oogarts, dus zeker veilig voor uw ogen. In dit mooie pakket zit het bekende wimperserum, de volumizing primer én een mascara. Zo krijgt u echte Bambi-eyes! Meer info: esthetichealth.nl. Story geeft vier verzorgingssets voor uw ogen weg! 

Story geeft vier setjes van deze Only Charry-krullers weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.