Met de producten van AlkaVitae liggen mooie, gezonde voeten binnen handbereik. Het geheim zit in het afvoeren van zure afvalstoffen en dat kan gepaard gaan met een heerlijk schoonheidsritueel. Het basische Alka Bad is een badzout dat u voor een voetbad kunt gebruiken.

Het doordrenkt de huid met het poeder van pure edelstenen en natuurlijke oliën, waardoor uw voeten zijdezacht worden. Daarna smeert u ze in met de Alka Crème voor extra verzorging en bescherming. Het resultaat? Gezonde, mooie voeten die gezien mogen worden. Kijk voor meer info op alka.nl.

Winnen?

Story geeft vijf sets (bestaande uit badzout voor uw voetbad en de voetcrème) weg! Vul het winformulier in en maak kans!

Article continues after the ad

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser.

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 34 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.