Detoxen, ontslakken, sapkuren, het zijn geen onbekende begrippen meer. Zo’n schoonmaakkuurtje ruimt afval- en gifstoffen uit het lichaam op. Maar voor een gezond en fit lichaam is ontzuren nog belangrijker, want met de juiste zuurgraad kunt u heel wat gezondheidsklachten voorkomen en zelfs aanpakken.

Makkelijk in gebruik zijn de Alka® Druppels: een mineralenconcentraat waarmee u eenvoudig basisch drinkwater maakt (kraanwater dat door een scheikundig proces een basische zuurgraad ofwel pH-waarde krijgt). Kijk op alka.nl voor meer info.

 

Winnen?

Story geeft vijf flacons weg! En u ontvangt er ook teststrips bij om uw eigen zuurgraad te meten. Vul het winformulier in en maak kans. 

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser.

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

Article continues after the ad