De meeste vaat stopt u in de vaatwasser. Maar er is ook serviesgoed dat u liever met de hand wast omdat u er heel zuinig op bent of omdat u het meteen even wilt afwassen. Story geeft nu vijf pakketten, bestaande uit een grote flacon afwasfoam én een navulzak voor vijfmaal vullen, van ZO weg. 

Het merk ZO heeft een nieuwe, duurzame oplossing: afwasfoam. Het is 100 procent natuurlijk, vegan, dierproefvrij, veilig voor de zeer gevoelige huid én u kunt het in de meeste gevallen met koud water gebruiken. Bovendien is de flacon navulbaar.

Winnen?

Story geeft vijf pakketten (bestaande uit een grote flacon afwasfoam én een navulzak voor vijfmaal vullen) weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser.

Article continues after the ad

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.