Helder bergkristal en fonkelend smaragd; een heilzamer bad kunt u zich nauwelijks voorstellen. Wie zich onderdompelt in water waaraan het basische badzout Alka Bad is toegevoegd, doordrenkt de huid tevens met het zuivere poeder van edelstenen.

Maar ook uw gezichtshuid kunt u voeden met deze waardevolle mineralen. Daar zijn de Alka Vliesmaskers voor. Ze zijn gemaakt van 100 procent katoen en speciaal ontwikkeld voor de reiniging en verzorging van het gezicht. Voordat u in het bad gaat liggen, dompelt u het masker in het water en terwijl u ligt, laat u het op uw gezichtshuid inwerken. Kijk voor informatie op alka.nl.

Winnen?

 

Story geeft vijf pakketten weg bestaande uit een grote pot Alka Bad en 24 vliesmaskers! Vul het winformulier in en maak kans. 

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser.

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

Article continues after the ad