Aloë vera is niet alleen een mooie (vaat)plant, het is ook een alleskunner voor huidverzorging. Haal de gel uit het blad en gebruik de 100 procent pure aloë vera-gel als gezichtscrème of aftersun. Maar ook bij droge handen, schaaf- en brandwondjes en huidproblemen als eczeem werkt de gel uitmuntend.

Vindt u het zonde om de bladeren van de plant te halen? Bij Dr. Green kunt u niet alleen de aloë vera-planten bestellen, maar ook de losse bladeren. Hiermee maakt u binnen enkele minuten uw eigen aloë vera-gel. Kijk op: drgreen.nl.

Winnen?

Story geeft twee speciaal samengestelde Dr. Green-pakketten (met o.a. verse aloë vera-bladeren, het Baby Green-stekpakket en de Broeder Green-plant) weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser.

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

Article continues after the ad