Rietjes zijn tegenwoordig volledig afbreekbaar en brood wordt weer verpakt in papier. Waarom zou u dan nog plastic tandenstokers gebruiken? Story geeft daarom 15 pakketjes van DenTek weg - bestaande uit de Comfort Picks, de Easy Brush en de Floss Picks 3-in-1.

Met poetsen alleen maakt u maximaal 60% van uw tanden schoon, dus stoken en flossen is essentieel voor een fris en gezond gebit. Met de groenste tandheelkundige producten van DenTek doet u net dat beetje extra voor uw tanden, uw tandvlees én voor de planeet, zonder afbreuk aan de hoge kwaliteit te doen.

Kijk voor alle info op: dentek-eu.com.

Winnen?

Story geeft 15 pakketjes weg (bestaande uit de Comfort Picks, de Easy Brush en de Floss Picks 3-in-1). Vul het winformulier in en maak kans. 

Article continues after the ad

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser.

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Lees alles in de gloednieuwe Story. Editie 27 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.