Stylingpasta’s zijn fantastisch, maar niet iedereen kan er even goed mee overweg. Ze zijn vaak door hun ‘stroefheid’ lastiger in het haar te verdelen. Met ongelijke styling als resultaat.

L’Anza maakt een eind aan ‘sticky fingers’ en ‘styling disasters’ met de nieuwe, revolutionaire AirPaste; de eerste stylingpasta die u kunt sprayen. Ontdek zo een compleet nieuwe manier van stylen! Story geeft zes van deze fijne sprays weg!

Vul hier het winformulier in en maak kans op een van de stylingpasta.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


 

Ben jij onlangs ten huwelijk gevraagd, maar heb je jouw prinsessenjurk nog niet gevonden? Dan hebben we goed nieuws. In samenwerking met bruidsmodezaak Koonings The Wedding Palace mag Story - ter gelegenheid van de kersverse special Royal Story - een prachtige trouwjurk van 'Ladybird' weggeven.

Dromerig ontwerp
De jurk, die bestaat uit verschillende lagen delicaat kant, heeft korte mouwen en een verleidelijke, open rug van doorschijnend kant. In het dromerige ontwerp doe je niet onder voor een echte prinses op haar grote dag.

Winnen?
Kans maken op die geweldig mooie trouwjurk? Vul onderstaand formulier in en vermeld in het vakje 'Oplossing' jouw trouwdatum en confectiemaat (voorbeeld: dd-mm-jjjj / maat 38). Wie weet mag jij binnenkort jouw droomjapon aan laten meten bij Koonings in het Brabantse Deurne. Meedoen kan tot en met 5 mei.

Say Yes to the Dress!
Met ruim 4500m² en meer dan 65 topmerken met aanbod in alle stijlen, vormen en maten, is Koonings The Wedding Palace één van 's werelds grootste bruidsmodespeciaalzaken. Het is tevens de winkel waar TLC's wedding dress-goeroe Randy Fenoli diverse bruiden aan een droomjurk helpt in Say Yes to the Dress Benelux.

Benieuwd naar Koonings The Wedding Palace of wil je een afspraak maken? Kijk hier voor meer informatie.

Royal Story ligt vanaf 4 april in de winkel.