Vanaf 3 mei is de muzikale hitkomedie Sing, van de makers van Minions, Verschikkelijke Ikke en Huisdiergeheimen, op DVD en Blu-ray verkrijgbaar. Om dit te vieren wordt zaterdagochtend 6 mei een exclusieve Sing-dag georganiseerd bij Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht! Laat je meevoeren met de vrolijke muziek en inspirerende karakters in deze vrolijke familiefilm.

Sing

Vanaf 10:00 starten diverse activiteiten voor de kinderen en om 11.00 uur is het tijd om de film Sing te gaan zien, waarbij het publiek wordt opgeroepen mee te zingen en dansen. Drink limonade, eet een snoepje, maar zit vooral niet stil!

Er zijn onder andere dansworkshops in hip hop en streetdance, ook voor de beginnende danser. Daarnaast worden workshops ballonfiguren vouwen gegeven. Ballonvouwen suf? Ik dacht het niet! In een kwartier zie je hoe je de leukste figuren maakt, die je na afloop natuurlijk mee naar huis mag nemen. Daarnaast is er een Hippe Haar Hoek. Gekleurde veertjes in het haar? Of liever een stoere blauwe streep? Hier kan het allemaal!

Tijdens de voorstelling op de exclusieve Sing-dag is het niet de bedoeling dat er rustig naar de film gekeken wordt. Er mag namelijk gedanst en gezongen worden op de muziek in de film! Rond 13.00 uur zal de film afgelopen zijn en natuurlijk gaat er niemand met lege handen naar huis…

Article continues after the ad

Winnen?

Story mag 5x4 vrijkaarten weggeven. Wil jij naar deze speciale vertoning van Sing op zaterdag 6 mei? Doe dan mee en maak kans op vier gratis toegangskaarten. 

Deze actie is inmiddels gesloten.