Slechts enkele weken geleden kocht Voetbal Inside presentator Wilfred Genee dit luxueuze tweekamer appartement in Amsterdam. Toch zet hij het nu alweer te huur. Wie hier zijn intrek wil nemen, moet wel een flinke prijs betalen. 

Wilfred Genee gaat zijn tweekamer appartement in Amsterdam verhuren, zo meldt website bekendeburen. Eerder deze maand kocht de presentator het appartement voor 245.000 euro. Het appartement beslaat in totaal 49 vierkante meter, heeft twee kamers (waarvan één slaapkamer) en is gelegen op de derde verdieping van een appartementencomplex. 

Er is een luxe open keuken, voorzien van alle gemakken. Wie even wil luieren doet dat op het heerlijke terras. Voor dit alles moet natuurlijk wel een rekening betaald worden. Het appartement staat te huur voor 1295 euro per maand. Van tevoren dient een borgsom betaald te worden. Deze bedraagt 2590 euro. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: bekende buren