Het is geen nieuws dat de familie Meiland al een tijdje hun befaamde Chateau Marillaux willen verkopen. Tot nu toe is dat nog niet gelukt, dus hebben de Meilandjes ander, nieuw wapen ingezet. Het kasteel staat namelijk nu 'gewoon' op Funda.

En dít is hoeveel 'ie kost.

Verkoop Chateau Marillaux

Het zat ook allemaal niet mee met de verkoop van Chateau Marillaux (Chateau Meiland). Steeds waren er potentiële kopers, maar telkens haakten deze af. De vraagprijs van een kleine miljoen werd elke keer weer een beetje verlaagd, maar tot op het heden is er nog geen nieuwe kasteel-eigenaar gevonden.

Funda

Tijd voor ander geschut, zal de familie vast gedacht hebben. Het Franse Chateau, waardoor de Meilandjes zo bekend werden, staat nu 'gewoon' op Funda, mét een flinke prijsverlaging, namelijk 795.000 euro. Allang geen miljoen meer, want het blijkt dat ze het kasteel graag verkocht willen hebben. Voor echte Meiland-fans de uitgelezen kans om het Chateau eens goed te bekijken.

Article continues after the ad

Rustig aan doen

Martien en Erica Meiland willen het in 2022 rustiger aan doen. Dat willen ze op aanraden van dochters Montana en Maxime die zich soms weleens zorgen maken. 'We gaan wat meer op de rem trappen komend jaar', vertelde Erica in Veronica Superguide. De verkoop van het kasteel zou in ieder geval al een hoop zorgen wegnemen, denken wij zo.

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.