Ook Chantal is weer helemaal gelukkig in de liefde. In Married at First Sight ondertekende ze aan het eind van het programma de scheidingspapieren, maar 'Wenkie' mocht alweer een nieuwe ring om haar vinger schuiven.

De vonk sloeg over in de bakkerij, waar de man in kwestie een saucijzenbroodje bestelde voor Chantal. En we weten al uit de show: de blondine wil een man die hoffelijk voor haar is, dus dit was een schot in de roos. 'En daarna vroeg hij mijn nummer', verklaart ze aan RTL Boulevard.

Bowlen

'We hebben steeds leuke dates', vervolgt Chantal. 'Zo gaan we uit eten, doen we een drankje of wandelen we een stukje.' Tijdens het bowlen besloot hij haar vast te pinnen en vroeg hij haar verkering. Mét een ring. Maar een nieuw huwelijk? Dat staat toch nog echt niet op de planning. 'Maar we gaan niet trouwen hoor', verklaart ze snel.

Hoffelijk

Hoewel Henk haar niet als een prinsesje behandelde, doet deze nieuwe vlam dat wel. 'Hij houdt de deur overal voor me open, schuift mijn stoel aan en neemt mijn jas aan. En elke ochtend als ik wakker word, stuurt hij me een appje dat hij me zo'n mooie vrouw vindt.'

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.